Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Мебели Бургас. Фирма за мебели - РИТОНИ ДИЗАЙН

Мебели Бургас. Фирма за мебели - РИТОНИ ДИЗАЙН

Мебели Бургас. Фирма за мебели - РИТОНИ ДИЗАЙН

Ритони Дизайн е специализирана фирма за проектиране на интериор, вътрешен дизайн, търговия с мебели. Фирма за мебели Ритони Дизайн е  част от К ЕНД Б ГРУП - Бургаска фирма с над 10-годишна история в областта на търговията.

На пазара на Мебели в Бургас, Варна, София, Пловдив, Стара Загора, Русе има засилено търсене на екзотични и стилни мебели - решения за интериор. Интересът към подобен тип Мебели  е много голям. Ритони Дизйн има амбиция и разширява дейността си в това направление.
Клиентите на марката РИТОНИ ДИЗАЙН имат възможността да направят своя избор сред Мебели от дизайнерски колекции на марките Мебели Lorenzo, Мебели Malaysia, Мебели Parigi, Мебели Marion и Мебели Yaziko, обединили екзотиката на Изтока и пленителната страст на Испания и Гърция. Всеки един отделен елемент от колекциите е произведен от естествени материали - твърдо каучуково дърво, калéно стъкло и ковано желязо, декорирани с ратанови елементи или естествена кожа.
Освен мебели Ритони Дизайн предлагат и богато разнообразие от аксесоари. Устойчивите метални пластики са произведени във Филипините; ръчно изработените лампи са декорирани с елементи от водорасли, ратан, бамбук и перли; оригиналните скулптури са изработени от вулканична лава и дърво. Разнообразието е допълнено от фото реалистични картини и изящни покривки за легла.
Магазин Ритони дизайн - Слънчев бряг
до х-л Свежест (бившата сграда на Боулинга)
тел./факс 0554/ 221 04
работно време 10:00н - 18:30н
неделя  10:00н - 17:00н
[email protected]

Магазин Ритони Бургас
Магазин Ритони
гр. Бургас
ул. Марица № 2А
тeл. 056/ 813 978
работно време  09:30н - 20:00н
неделя               10:00н - 17:00н
Магазин Ритони Дизайн София
Магазин Ритони дизайн - София
гр.София
ж.к. Люлин
бул. Сливница 119 /Бул. Европа/ (до метростанция „Сливница”)
тел. 02/925 15 03, 925 20 66
моб. 0884 30 90 69
[email protected]
работно време 10:00н - 20:00н
неделя              10:00н - 19:00н


Тази статия е разглеждана: 7737 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Декоративната кула до хотел бургаска среща Пролет, кокичета Париж - моста на Александър 3-ти Флора Бургас 2009 Хебел ремонтира,кормилна система Кокили за Строители!!! Родното небе Инкубатори за люпене на яйца Разлистване Община Бургас коледни песни
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development