Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Атанас Семов

Атанас Семов

Д-р Атанас Семов е на 39 г., юрист. Ръководител на магистърската програма по „Право на ЕС” в Софийския университет и Директор на Института по европейско право. Гост преподавател в няколко европейски университета. През март 1989 г. е арестуван за създаване на антикомунистическа организация в армията. От 2000 г. е правен секретар на Гражданския комитет за защита на АЕЦ „Козлодуй”. Експерт към Комисията за промяна на Конституцията. Син е на големия български писател и учен проф. Марко Семов. Владее отлично френски, английски и руски език.

Тази статия е разглеждана: 1780 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Велодорожка Международен Семинар на фризьорите София Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Първа копка Театър за драма. опера и балет, Бургас културен център Рибарското селище привечер pepta сградата на Общината Az sym ot Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development