Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Летни празници на изпятата поезия Солени ветрове – Бургас

Летните празници на изпятата поезия се организират от Клуб за авторска песен «Кръгът на Барда» и Народно читалище «Фар» – Бургас, с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Основните цели на празниците са:

- Стимулиране активна творческа позиция към процесите на развитие на гражданското общество и приобщаване на страната към европейските ценности чрез създаването на нови поетично-музикални произведения.
- Популяризиране на стойностната изпята поезия, изграждане на мост между различните поколения по отношение познаването и разбирането на авторската песен.
- Подкрепа на една сериозна и в същото време достатъчно атрактивна алтернатива за младото поколение, а именно качествената и високохудожествена песен в противовес на пошлата масова поп-фолк култура.

Празниците се провеждат в два последователни дни (петък и събота), в разгара на лятото и са част от Културната програма на Община – Бургас.
Празниците имат конкурсен характер, като темата на конкурса се определя от Кръгът на Барда

Тази статия е разглеждана: 4325 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Божидара -спокойствие в морската градина Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ жажда за светлина прозорци в хале пазач Несебър Театър за драма. опера и балет, Бургас бургаска среща В очакване на жертвата BSB етюд 01
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development