Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Фестивал на барабанното и танцово изкуство

Уникалното дръм шоу, по-известно като "Фестивал на барабанното и танцово изкуство", с което стартира тазгодишният Джулай морнинг в Бургас, ще продължи да радва гражданите и гостите на града през целия летен сезон.

Събитията, включени във фестивала, ще се провеждат всеки четвъртък на месец юли /2, 9, 16, 23, 30/ 2009 г и месец август /6, 13, 20, 27/ 2009 г. от 20.30 до 22.00 часа на бургаския плаж /до заведение "Баркод"/, а последният спектакъл ще бъде на 6 септември /неделя/ от 19.30 до 21.30 часа на сцената до волейболното игрище.

Неповторимата атмосфера, породена от енергичния ритъм на барабаните, красотата на бургаския залез и осветеният от огньовете плаж ще накарат всеки зрител да се включи активно в магията на танца.

Водещ на неповторимите дръм шоу - сесии ще бъде талантливият бургаски перкусионист Асен Хайдуков, който е специализирал в Германия, Бъркли и Индия.

Фестивалът на барабанното и танцово изкуство се реализира с подкрепата на Министерство на културата и Сдружение "Грижа за развитие".

на бургаския плаж - до заведение Баркод

Тази статия е разглеждана: 3222 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Декабрь 2017 года БСУ Созополски къщи Небе палма Мото клуб газ 2 Истанбул Менструална чашка MeLuna Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Зеленина в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development