Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация СНЦ СЪЮЗ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ - СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Председател: Елена Иванова
Гл. секретар: Толиана Градинарова
Седалище: КК "Слънчев бряг", административна сграда
Тел.: 0554/2-35-56
Факс: 0554/2-20-50
e-mail:  [email protected]
http://www.sunny-beach.org/

"Съюзът на собствениците" - Слънчев бряг е представителна, професионална организация, която работи за изграждането на съвременния имидж на К.К. Слънчев бряг. Тя представлява сдружение с нестопанска цел, създадено през 1998г., и включва всички частни собственици на хотели и ресторанти на територията на комплекса. Нейната основна цел е да защитава интересите на собствениците във връзка с развитието на туризма, туристическата индустрия, хотелиерството и търговията в К.К. Слънчев бряг и тяхната популяризация. "Съюзът на собствениците" - Слънчев бряг е изключително динамично, развиващо се браншово сдружение. До момента то е представено от 126 свои членове, като структурата е отворена и броят на членовете непрекъснато се увеличава.



Тази статия е разглеждана: 7361 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Извилистая жизнь дерева МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Приятели В парка Димитър Николов Pepi Балчик Театър за драма. опера и балет, Бургас Рибари в Истанбул сградата на Общината hannah montana Художник
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development