Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ФЕСТИВАЛ НА ХВЪРЧИЛАТА: ВЯТЪР ДО БЕЗКРАЙ



На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.
Ключови думи: фестивал на хвърчилата, бар безкрай, созопол
01 Септември 2016, Четвъртък



На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято  между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.  Събитието се осъществява с любезното домакинство на Бар Безкрай, Бар Хавай и хотел Лагуна, а главни действащи лица ще са клуб „Асто“.

За първи път вятърът довя най-атрактивното морско септемврийско събитие до южното Черноморие: „Фестивал на хвърчилата“ вече има своето първо издание на къмпинг „Градина“ и се настанява удобно на плажа, в пространството между Бар Безкрай и бар Хавай!  От няколко години насам фестивалът се радва на изключителен интерес по бреговете край Варна и Шабла и си спечели многобройни фенове, нетърпеливи за нови издания.

На прага на празника Съединение, в дългия уикенд на несвършващото лято  между 3 и 6 септември, феерия от цветове и форми ще изпъстри любимaта ви локация за безкрайни приключения, която обещава да бъде арена на множество любопитни активности.  Събитието се осъществява с любезното домакинство на Бар Безкрай, Бар Хавай и хотел Лагуна, а главни действащи лица ще са клуб „Асто“.
Там където вятърът няма край  и забавите с хвърчила са ежедневие,  партито не спира и битието протича в усмихнато безвремие, ще се случи поредица от интересни демонстрации, творчески занятия и вдъхновяващи беседи, осигуряващи едно целодневно пребиваване на открито на красивата плажна ивица, щастливо обветряне и много настроение. За музикалната програма на 4 септември ще се погрижи любимецът на всички „градинари“ и активни познавачи на нощния живот – DJ Emil Prize.
„Фестивалът на хвърчилата“ е с отворен достъп за всички, пребиваващи на къмпинг „Градина“ и района, както и на гостите на традиционния форум на изкуствата „Аполония“ в Созопол, които биха желали да  разнообразят вечерната арт програма с интригуващи дневни дейности .
Още от първите слънчеви лъчи публиката ще може да се запознае с техники за издигане и управление на хвърчила, да се потопи в уникална по рода си флотилия от летящи обекти, която ще изпъстри безкрайното небе с цветна красота и грация. За най-малките са предвидени работилници по изработка на хвърчила и забавление до безкрай, или поне до залез слънце.
За целта в района ще бъдат разположени шатри, в които ще могат да се намерят бижута и картички, ръчно направени сувенири и разбира се красиви и уникални хвърчила – за тези, които биха желали да закупят за спомен или за подарък.
За всички жадни любители на хвърчилата, Бар Безкрай ще предлага целодневно разхладителни и освежаващи напитки за малки и големи, за творческо вдъхновение и успешно представяне и в конкурсите по най-оригинално, най-високо летящо и най-акробатично хвърчило.

За музикалната програма ще се грижи DJ Emil Prize


Прочетено: 58645 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
567
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятната естрада в Морската градина Пролет на село Графила 2009, Бургас София от Копитото  Eroapteka Разлистване Spirit of Burgas КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия pepi Кокили за Строители!!! Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development