Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Първото юлско слънце изгрява на CACAO BEACH CLUB



Eмблематичният July Morning идва в компанията на DJ DESO & KAISKI
Ключови думи: july morning, джулай морнинг, kaiski, dj deso, cacao beach
20 Юни 2016, Понеделник



Eмблематичният July Morning идва в компанията на DJ DESO & KAISKI

Посрещането на July Morning може да се случи по най-добрия начин само на любимата ни морска дестинация CACAO BEACH CLUB. С уникалния си вайб, първата вечер от юли? се превърна в емблематична и дълго чакана от всички фенове на електорнната музика. Тази година тя ще премине в компанията на DJ DESO & KAISKI– главните виновници за почти всички летни клубни хитове. И този път ще чуем най-доброто от тях на единствения по рода си клуб – CACAO BEACH.
Познат като резидент на почти всеки топ клуб в България за последните 20 години и създател на един от водещите български лейбъли за електронна музика у нас Seaburn Records, DJ DESO има сериозна фен база и няма нужда от дълго представяне. През 2010 г. DESO е обявен за най-добър хаус и прогресив диджей на годината, а резюмето му включва участия заедно с артисти като Marco V, Audioflay, Add2Basket, Sultan, David Penn и много други. Определно обаче, най-значимите му продукции са летния хит на 2013 – „Nobody”, както и ремикса на най-хитовия трак за 2016 “Be The One”, в колаборация с KAISKI и Bogdana.
KAISKI е не по-малко известен на феновете на електронната музика. На клубната сцена е от повече от 10 години, а различните жанрове, на които набляга, като ню диско, дийп и тек хаус, го правят уникален и лесно разпознаваем. Тракът му „I Want You Back”, продуциран заедно с Веси Бонева , е номиниран за клубен трак на годината през 2012. Една година по-късно, KAISKI се включва в друга колаборация, този път с Dayana X, като заедно издават трака “Hand In Hand”, който също доби голяма популярност у нас. Освен многобройните си успехи, българският диджей има и собствено радио шоу - шоу – „The Heartbeat Radio Show”.
Билети за  посрещането на първото юлско слънце в компанията на DJ DESO & KAISKI  могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на Eventim.bg.


Прочетено: 100890 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
573
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонтира носачи BMW Поглед към Бургас през залива Мишка ФАРА НА АХЕЛОЙ парапетът до Фонтаните на Град Монтата-BG Бургаска къша завихряне Конкур глазами зрителя Балчик Pepi Tiffi Shop
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development