Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отличия за най-добрите от КЛУБ 2015 на Успелите деца на България вчера



Ключови думи:
12 Юни 2016, Неделя



Фондация „Димитър Бербатов“ отличи и лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ вчера, 10 юни, в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.

Фондация „Димитър Бербатов“ отличи и лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ вчера, 10 юни, в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.
Победители в област Изкуства са: Дони Петров (танци) от гр. Стражица във възрастова категория I-IV клас; Николай Маринов (пиано) от гр. Пловдив в категория V-VIII клас; Александра Драгова (танци) от гр. Хасково в категория IX-XII клас. В област Наука победител в категория I-IV клас е Мария Дренчева (математика) от гр. София; в категория V-VIII клас Евгeни Кайряков (математика) от гр. Пловдив; Петър Гайдаров (проектна математика) от гр. Пловдив в категория IX-XII клас. В област Спорт победителите са: Мария Манова (фигурно пързаляне) в категория I-IV клас – гр. София; Нургюл Салимова (шахмат) в категория V-VIII клас – с. Крепча. Като прецедент заради максималните си успехи през годината лауреати станаха и другите две финалистки в същата категория – Елиза Панчева (фигурно пързаляне) и Ивана Каменова (карате); Ивайло Маринов (кикбокс) в категория IX-XII клас – гр. Бургас.
За поредна година фондация „Димитър Бербатов“ отличи дете от български училища зад границаНайден Йорданов (вдигане на тежести), който живее и учи в Испания. За втора поредна година се връчи отличието за високи педагогически постижения. Победители в категорията са треньорите на Елиза Панчева и Мария Манова Ина и Андрей Лутай.
 
„Скъпи деца, радвам се че за поредна година сте тук. Това означава, че продължавате здраво да се трудите! Следя всичките ви изяви и постижения и те ме правят истински щастлив и горд, че съм българин – заради вас!“ - каза Димитър Бербатов. „Благодаря на директора на фондацията – Диди Ходжева, и екипа, които целогодишно работят с децата, отговорно и с много любов. Благодаря и на нашия домакин Sofa Ring Mall!“
 
В церемонията по награждаването по традиция взеха участие деца от фондацията. „Ню Воисис” с ръководител Деси Станкова откриха с „Доброта“, Аделина Радева от гр. Русе огласи подножието на Витоша с „Боянският майстор“, Кристиана Асенова от гр. Търговище разчувства всички с „Пак съм у дома“, а момичетата от „Арт Воис център» от гр. Пловдив с ръководител Румяна Иванова: Валентина Никова, Елеонора Иванова, Елия Тодорова, Лидия Ганева и Никол Канева «забиха» здраво мъжката класика „Високо“. Закриването беше доверено на страхотния Радко Петков от гр. Троян с изпълението на “I believe I can fly…” заедно с Виктория Главчева, Даниела Пирянкова, Кристина Баракова и Мариам Маврова. Водещ на церемонията бе Мария Силвестър.
 
Sofia Ring Mall беше основен спонсор на мащабното събитие. За всички гости безвъзмездно бяха предоставени продукти на Данон и сладоледи на Изида.
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката.
Всяка година пробоно за Фондацията работят дигитална агенция e-marketing, „Юнайтед Партнърс” – агенция, специализирана в интегрираните маркетингови комуникации и „Агенция на годината“ за 2014 година, както и доброволци. 
 
Повече за проекта можете да прочетете на уебсайта: http://dberbatov.org/projects/nagradi/ и да следите неговия статус във Фейсбук страницата: http://on.fb.me/QFD3NB
 
 
За Фондация “Димитър Бербатов“:
 
Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.


Прочетено: 35918 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
584
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Spirit of Burgas Краси Ето го Немо Декоративни дървени конструкций аз аз аз Wall! Парк в Бургас, Младежки дом
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development