Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БУРГАС С НОМИНАЦИЯ ЗА АУТСОРСИНГ ГРАД НА ГОДИНАТА



БУРГАС С НОМИНАЦИЯ ЗА АУТСОРСИНГ ГРАД НА ГОДИНАТА
Ключови думи: аутсорсинг, Бургас
26 Май 2016, Четвъртък



За оспорваното отличие освен нашия град ще се състезават Благоевград, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и София.

От Българската аутсорсинг асоциация обявиха номинациите в категория "Аутсорсинг град на годината". За оспорваното отличие ще се състезават Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и София. Целта на конкурса е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университети за създаването на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град.
"Горди сме с тази номинация. Бургас отскоро се развива в аутсорсинга, но има своите успехи. Нека браншът не забравя, че тук се работи дългосрочно за неговото бъдеще. Всяко бургаско дете вече учи английски език от 5-годишна възраст и следващите ни поколения ще бъдат още по-квалифицирани за такъв тип интелектуален труд", каза кметът Димитър Николов.
Кои са най-добрите в аутсорсинга у нас ще стане ясно след по-малко от месец - на 16 юни вечерта, по време на официална церемония в хотел Хилтън София.
Конкурсът е разделен в 6 категории, като 4 от тях са насочени към професионалистите в бранша: Доставчик на аутсорсинг услуги на годината (Outsourcing Service Provider of the Year); Център за споделяне на услуги на годината (Shared Service Center of the Year); Аутсорсинг работодател на годината (Outsourcing Employer of the Year) и Иновации в аутсорсинга (Innovation in Outsourcing).
Останалите 2 категории имат за цел да обърнат внимание на усилията в създаване на благоприятна и подкрепяща среда за развитието на аутсорсинг индустрията в България. Това са "Аутсорсинг град на годината" и "Аутсорсинг бизнес сграда на годината".
Годишни награди за отлични постижения в този сектор се връчват за първи път в България. В бранша към момента са ангажирани над 35 000 висококвалифицирани професионалисти. Броят на наетите бележи ръст от 5,5 % в сравнение с декември 2014 г. В периода 2010-2014 г. общият брой на работещите в аутсорсинга отбелязва среден годишен растеж от над 17 %.  Българският аутсорсинг пазар се оценява на 964 млн. евро през 2014 г., при 784 през 2012. Данните са от последния годишен доклад за аутсорсинг индустрията у нас, изготвен по поръчка на Българската аутсорсинг асоциация.


Прочетено: 13510 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас МАРИНА КЕИП Жреци на музите 2009 Люцерна Жълтурче.jpg лека вечер singing in the rain :))) аз Стара църква в Созопол Мандарин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development