Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаският юрист, нотариус Милена Илчева, зам.-председател на Нотариалната камара, с национален приз за Нотариус на годината



16 Март 2014, Неделя


Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА
Източник: Flagman

Нотариус Милена Илчева е зам. председател на Нотариалната камара. Тържественото награждаване на изявените юристи бе вчера в столицата.


Видният бургаски нотариус Милена Илчева, зам.-председател на Нотариалната камара, взе тазгодишната национална награда за Нотариус на годината.

Вчера в 16 часа в сградата на Съюза на юристите в България бяха отличени всички изявени юристи в страната в различни категории. Единственият бургаски приз бе именно за нотариус Илчева. На тържественото събитие присъстваха вицепрезидентът Маргарита Попова, зам.-министър председателят и министър на правосъдието - Зинаида Златанова и председателят на Народното събрание Михаил Миков.

Повод за празника бе и навършването на 135 години от приемането на Търновската конституция. Милена Илчева е зам. председател на Нотариалната камара от година насам. Тя е и член на Съвета на нотариусите.

„Приемам наградата като признание за цялостната ми дейност през годините. Постигнахме много по отношение на промяната на десетки нормативни актове, проведохме редица обучения. А тази година работихме най-вече към сплотяване на гилдията и мисля, че го постигнахме", каза днес нотариус Илчева пред Флагман.бг.


Прочетено: 5310 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Извор на Марина река Машините на Леонардо морето в началото на новата година От моста в Слънчев Бряг Лувъра, Париж - от Бутик Българско село Заслон в местност Живия огън Международен Семинар на фризьорите София Първа пролет наближава, кокичета в двора Александропулис, юни.2007
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development