Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Бургас
ЮБИЛЕЕН спектакъл – по случай 93-тата годишнина от рождението на актрисата

Стоянка Мутафова, или г-жа Стихийно бедствие в дома на НХК



09 Март 2015, Понеделник



Стоянка  Мутафова  е  и ще остане навеки сред водещите звезди в българските театър и кино. Най-популярна е с постановката Госпожа Стихийно бедствие, която сякаш е писана за нея. Откакто я играе, този псевдоним й остана постоянен, а тази постановка – знакова.

ЮБИЛЕЕН спектакъл – по случай 93-тата годишнина от рождението на актрисата- вписана в Книгата на Гинес, като най-възрастната в света актриса играеща на сцената!
"Г-жа Стихийно бедствие" гостува отново в Бургас само
на 19 март от 19.00 ч. в залата на Н Х К
          В един италиански град, в една италианска къща живеят майка, дъщеря и техния предан приятел. Най-фаталната, най-сексапилната, най-женствената дама - такава е в мечтите си от своята младост жизнената героиня на Стоянка Мутафова. Нейната 90-годишна Олга танцува степ, чарлстон, сиртаки, валс, командва цялата къща и най-вече дъщеря си Елза, останала стара мома заради нея.Всеки от героите минава през невероятни житейски перипетии, за да постигне целта си.
          Смях, музика, танци, невероятни ситуации, бликащ темперамент – това е комедията  „Госпожа Стихийно бедствие” от Алдо Николай
          Смехът на една от най-великите български актриси е силно заразителен, а невероятното й лице трудно се забравя.
          Чудото Cтоянка  Мутафова игpае  феноменално – една неумоpна фуpия на 92. Иcтинcка, неподпpавена. И може би ще cпpе да игpае тогава, когато „cе подcтpигват мpавките, в едно cлънчево куково лято“.
Билети – на касата във фоайето на залата
За справки и ВИП места  – тел. 0887 42 42 40





Прочетено: 10726 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Южен парк Близо до жп гарата Мандарин Гиацинт фонтанът на площада дъга Жълто подрумиче Синята пеперудка Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове орел самотна обитателка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development