Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // ПР Публикации
27ми юни е най-дългия ден за пазаруване този сезон!

Странд Бургас представя за първи път LATE NIGHT SHOPPING!



Ключови думи:
26 Юни 2014, Четвъртък



В петък, 27ми юни, всички магазини в Странд ще бъдат отворени до полунощ и ще обслужват клиенти, докато същевременно маркетинг отделът на Странд организира събития, които да допълнят пазаруването със забавлението.

27ми юни е най-дългия ден за пазаруване този сезон!
 
Странд Бургас представя за първи път LATE NIGHT SHOPPING!
До 30% отстъпки, безплатен радлер и голямо парти с
DJ Pheel
 
Бургас, 24 Юни 2013, Странд Бургас прави петък, 27ми юни най-дългия ден от годината и представя за първи път LATE NIGHT SHOPPING.
 
Всички магазини ще бъдат отворени до полунощ!
 
В петък, 27ми юни, всички магазини в Странд ще бъдат отворени до полунощ и ще обслужват клиенти, докато същевременно маркетинг отделът на Странд организира събития, които да допълнят пазаруването със забавлението.
Програмата включва безплатен радлер за първите 1000 посетители и много танци на партито от 20:00 до 00:00 с летните хитове на любимия на бургазлии DJ Pheel.
 
Някои от най-харесваните международни марки като NEXT, ALCOTT, OVS, Oasis, M&Co, French connection, Bossini, Warehouse, LIST и Shana, които избраха Странд Бургас за мястото, където да отворят първия си магазин в България, ще представят техните пролетно-летни колекции за 2014та година и ще предложат 30% отстъпки, специално по случай LATE NIGHT SHOPPING събитието в Странд.
 
„Стремим се да предложим най-доброто на своите клиенти. Late night shopping е събитие, вдъхновено от лятното настроение и желанието ни да представим на бургазлии страхотните колекции на международните брандове, които наскоро стъпиха на българския пазар и присъстват ексклузивно в Странд. Каним всички да се присъединят и да се забавляват с нас. Сигурни сме, че събитието ще се хареса на всички, тъй като сме събрали три от любимите на всички занимания – шопинг, хубава музика и хубаво питие“ – каза Георги Манчев, бранд мениджър на Странд Бургас.
 
Безплатен автобус за всички
За тези, които смятат да пийнат повечко и за тези, които нямат автомобил, Странд предлага безплатен автобус, който се движи всеки ден по маршрута Автогара Юг – Пантеона – Странд.
 
 
За повече информация посетете www.strand.bg или www.facebook.com/StrandBurgas
 
Странд Бургас е първият в България лайфстайл и търговски център от открит тип, който отвори врати през юли 2013.  Намира се на 300 м след кръговото в посока София само на 10 км от центъра на града и летището.
За повече информация посетете www.strand.bg или www.facebook.com/StrandBurgas.
 
За контакти
Елина Желязкова + 359 892 28 41 20  [email protected]
 


Прочетено: 15140 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
580
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Йоан Костадинов Бургас, Богориди, 2003 Извилистая жизнь дерева Менструална чашка MeLuna Бургас., ФЛОРА 2008 аз Слънчоглед Синята пеперудка Следобедно кафе
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development