Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Европейски съюз // Приморско
Проектът е на стойност 77 094,73 лв, а периодът на изпълнение е 12 месеца

Община Приморско успешно приключва още един проект по ОПАК



Целта на проекта е Повишаване на качеството представените от Общината административни услуги чрез повишаване на капацитета на служителите й
Ключови думи: община приморско, проект, опак, административен капацитет, служители, капацитет
05 Юни 2014, Четвъртък



Със заключителна пресконференция, проведена на 4 юни 2014г. Община Приморско отчете резултатното приключване на още един успешно реализиран проект по Оперативна програма Административен капацитет, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Главната цел на проекта е Повишаване на качеството представените от Община Приморско административни услуги чрез повишаване на капацитета на служителите й.



Проектът „Администрацията на Община Приморско – компетентни и мотивирани служители в услуга гражданите и бизнеса” е спечелен чрез открита процедура за подбор на проектни предложения за предоствяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетна ос „Добро управление”, приоритет „Ефективна структура на държавната администрация”, бюджетна линия BG051PO002/12/1.1-04 и е на стойност 77 094,73 лв. Период на изпълнение 12 месеца.

В хода на изпълнение на проекта бяха проведени следните обучения:

- Обучение по AutoCAD, ArchiCAD, MCAD и Corel Draw;
- Обучение по английски език за придобиване на ниво А1;
- Специализирано обучение на тема защита и опазване на природните ресурси, защитените видове и бреговата ивица на Община Приморско;
- Проведени 2 обучения по екипна ефективност и ефективно лидерство;
- Основни производства по АПК (за неюристи);
- Електронни таблици с MS EXCEL (напреднали);
- Управление на отпадъците. Европейски норми и практики.

Провеждането на обученията е организирано така, че да не възпрепятства служителите при изпълнението на техните непосредствени задължения.
Екипът за изпълнение на проекта, състоящ се от ръководител на проекта, координатор и счетоводител работи по план, който включва разпределение на отговорностите, координиране изпълнението на дейностите и сроковете за тяхното изпълнение. Това е необходимо за изграждане на ефективен механизъм за координация и управление на проекта, който да осигури успешното реализиране на предвидените дейности и ефективното разходване на средства.


Проектът се осъществява с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”.
Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Приморско и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.


Прочетено: 34832 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
577
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Ботева Флора Бургас 2009 pepi жици край пътя pepi Хамали Грийн – Пренос и Транспорт тия бански нищо не скриват... Spirit of Burgas Кедрите Менструална чашка MeLuna
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development