Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хора // България // Звезди
Ваксинирайте котките си, ако ги обичате

Обичате котката си – ваксинирайте я



Калин Вельов и манекен от кампанията ОКотки позират за снимка
Ключови думи: Калин Вельов, Ваня Щерева, Снежана Макавеева, Лора Караджова, Ясен Козев, кампания ОКотки
07 Октомври 2013, Понеделник



Ваксинирайте котките си, ако ги обичате. За това призоваха български звезди, които застанаха заедно с любимците си зад информационна кампания за ваксинация на котките.

Ваксинирайте котките си, ако ги обичате. За това призоваха български звезди, които застанаха заедно с любимците си зад информационна кампания за ваксинация на котките. Със забавна фотосесия Калин Вельов, Ваня Щерева, Снежана Макавеева, Лора Караджова и Ясен Козев припомниха, че често това е единственият начин да предпазиш четириногия си приятел от смъртоносни болести. Ветеринарните лекари пък са категорични, че това е необходимо дори животното да живее само вкъщи, защото заразите могат да достигнат до него и там. Не отлагайте дори и ден, защото това е начин да предпазите и семейството си.
Ето седем причини да ваксинирате мъркащия си любимец още сега:
1.   Това е най-сигурната защита от инфекциозни заболявания. Те обикновено се диагностицират трудно и често прекалено късно, за да се приложи успешно лечение.
2.   Големият брой безстопанствени котки води до наличие на много вируси в околната среда. Никога не сте застраховани, че вашата котка няма да влезе в контакт с тях.
3.   Някои от заболяванията дори не могат да се лекуват и завършват с фатален край. При хората няма ваксина срещу левкемията, но котките могат да бъдат предпазени с ваксинация.
4.   Освен страдание на животното, ваксинацията може да спести пари на стопаните, защото лечението на заболяванията често е продължително, мъчително и по-скъпо.
5.   При ваксинацията ветеринарният лекар ще направи и преглед на животното, при който могат да бъдат открити отрано съществуващи проблеми.
6.   Грижата за здравето на котката е и грижа за здравето на цялото семейство, защото има болести като хламидии и бяс, които могат да се предадат от котката и на хората.
7.   Предпазвайки котката спестявате грижи и страдание на всички членове на семейството. А това е особено важно за децата.
Консултирайте се с ветеринарен лекар!
Той ще направи профилактичен преглед на Вашата котка преди ваксинацията и ще отговори на всичките Ви въпроси за ваксините.

Повече за ваксинацията можете да научите на http://www.facebook.com/OKotki. Там можете да играете и за ваксинация от ново поколение.




Прочетено: 31036 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
563
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
За Майсторите!!!!!!! Конкур глазами зрителя Театър за драма. опера и балет, Бургас тръби 2 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Глухарчета Бургас, ФЛОРА 2009 моите цветя Един рицар в Париж от Бутик Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development