Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

219 свободни места за държавна поръчка в Софийски университет след последното класиране



02 Септември 2013, Понеделник



Заети са 95 процента от местата, субсидирани от държавата, в Софийския университет за учебната 2013/2014 г. За оставащите 219 места, Софийският университет обяви допълнителен прием.

Местата за допълнителен прием са два пъти по-малко в сравнение с миналата учебна година
Специалностите, за които е обявен допълнителен прием са: „Археология“, „Руска филология“, „Балканистика“, „Физика“ редовна и задочна форма, „Инженерна физика“ редовна и задочна форма, „Ядрена техника и ядрена енергетика“, „Физика и математика“ редовна и задочна форма, „Астрофизика, метеорология и геофизика“ редовна и задочна форма, „Физика и информатика“, „Медицинска физика“, „Комуникации и физична електроника“, „Фотоника и лазерна физика“, „Химия“ редовна и задочна форма, „Химия и физика“, „Химия и информатика“, „Екохимия“, „Компютърна химия“, „Ядрена химия“, „Икономика““, „Стопанско управление“ и „Теология“.
За втора поредна година Софийският университет обявява и прием на студенти в специалности за обучение срещу заплащане. 145 са местата в специалностите „Психология“, „Политология“, „Социология“, „Българска филология“ редовна и задочна форма, „Славянска филология“, „История“ редовна и задочна форма, „Етнология“, Английска филология, редовна форма, „Немска филология с избираем модул „Скандинавски езици“, „Френска филология“, „Италианска филология“, „Испанска филология“, „Скандинавистика“, „Класическа филология“, „Новогръцка филология“, „Тюркология“, „Иранистика“, „Право“, „Туризъм“, „Биология“ редовна и задочна форма, „Молекулярна биология“, „Екология и опазване на околната среда“ редовна и задочна форма и „Биомениджмънт и устойчиво развитие“.

Повече информация: 
http://www.uni-sofia.bg/


Прочетено: 16224 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АНГЛИЯ трансвагон ухажване синьо Стара къща на ул. Жълто подрумиче РК Созопол Инкубатори за люпене на яйца Довиждане, лято! Жреци на музите 2009 Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development