Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Руските туристи се завърнаха по Черноморието, но по друг начин



30 Август 2013, Петък



Осем процента повече руски туристи в Свети Влас от май до 25 август, с 3 процента повече българи са почивали в курорта спрямо същия период на миналата година. 

Най-честите гости в хотелите са били руснаците. Голяма част от рускоговорящите туристи пристигат в Свети Влас неорганизирано. В структурата на туристопотока следват гости от Полша, Румъния. През юли и август има данни за засилване на румънските туристи. Гостите от Румъния традиционно се активизират в пиковия сезон, както и туристите от Украйна и Молдова. Германците се озоват на четвърто място при чуждестранните туристи. В Свети Влас има тенденция на увеличаване на платежоспособни посетители с всеки изминал сезон. Ръст се наблюдава и при покупките на недвижими имоти от руски туристи, англичаните също са много активни. Чужденците обикновено купуват за лично ползване. Този сезон в Свети Влас врати отвориха три нови хотела. В края на август куортният град  отчита успешен туристически сезон. За всички гости и жители кметството организира концерт с участието на Николина Чакърдъкова и неврокопския ансамбъл. Концертът ще е на 31 август от 19,30 часа. Програмата ще е с продължителност два часа. 


Прочетено: 20374 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
588
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ученички vvz Инкубатори за люпене на яйца Източнокатолическата черква синьо вместо сняг на Коледа Лятото Във висините Лилиум витраж1 Журналистка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development