Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Руските туристи се завърнаха по Черноморието, но по друг начин30 Август 2013, ПетъкОсем процента повече руски туристи в Свети Влас от май до 25 август, с 3 процента повече българи са почивали в курорта спрямо същия период на миналата година. 

Най-честите гости в хотелите са били руснаците. Голяма част от рускоговорящите туристи пристигат в Свети Влас неорганизирано. В структурата на туристопотока следват гости от Полша, Румъния. През юли и август има данни за засилване на румънските туристи. Гостите от Румъния традиционно се активизират в пиковия сезон, както и туристите от Украйна и Молдова. Германците се озоват на четвърто място при чуждестранните туристи. В Свети Влас има тенденция на увеличаване на платежоспособни посетители с всеки изминал сезон. Ръст се наблюдава и при покупките на недвижими имоти от руски туристи, англичаните също са много активни. Чужденците обикновено купуват за лично ползване. Този сезон в Свети Влас врати отвориха три нови хотела. В края на август куортният град  отчита успешен туристически сезон. За всички гости и жители кметството организира концерт с участието на Николина Чакърдъкова и неврокопския ансамбъл. Концертът ще е на 31 август от 19,30 часа. Програмата ще е с продължителност два часа. 


Прочетено: 11052 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас За Майсторите!!!!!!! Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Лилиум небе улична картина през деня не трябва да спиш! ухажване pepi Старите бургазлии разказват Флора Бургас 2009 тръби
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
01
02
03
04


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development