Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

9 начина за справяне с махмурлука



Пийте витамин C за справяне с махмурлука
Ключови думи: махмурлук, употреба на алкохол, справяне с махмурлук
18 Август 2013, Неделя



"Повече няма да пия!" е често срещана фраза на сутринта след шумни купони и събития. Но знам ли как по-лесно да се справим с последвалият махмурлук или не? По-долу са 9 начина за подобряването на живота на средностатистическия човек страдащ от махмурлук

1. Пийте плодов сок. Той съдържа фруктоза, която помага на организма да обработи алкохола по-бързо

2. Пийте много вода и се хидратирайте. Употребата на алкохол води до обезводняване. Също така би било разумно да се консумира някаква спортна напитка за възстановяване на електролити и загубен натрий.

3. Изпийте 2 чаши кафе. Те ще ви помогнат да се справите с ужасния главобол, който се асоциира с погълнатия предишната вечер алкохол. Но запомнете - не прекалявайте с кафето!

4. Яжте бисквити и мед. Медът е много концентриран източник на фруктоза, той ви помага да изгаряте повече алкохол. Плюс това леката закуска сутрин ви помага да се отървете от остатъците от алкохола.

5. Яжте наситена с аминокиселини храна. Аминокиселините са градивните елементи на протеините. Като витамините и минералите, те също могат да бъдат изчерпани от прекомерната употреба на алкохол.

6. Хапнете добре! Доброто хапване ще възстанови изгубените основни хранителни вещества, като е добре да се въздържате от яденето на мазни или пържени храни.

7. Вземете болкоуспокояващо - например аналгин.

8. Вземете комплекс витамини. Пиенето на течности изцежда тялото от така важните за нашият махмурлук витамини. Поемането на комплекс от витамини може да съкрати времетраенето на махмурлука.

9. Оставете времето да ви излекува.


Прочетено: 19482 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
549
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Небе Spirit of Burgas Мото клуб Змийския остров - Созопол Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Дива свиня зад решека Sunrise Созопол. морето Пази се
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development