Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас е в трескава подготовка за шестото издание на SPIRIT of Burgas



Ключови думи: SPIRIT of Burgas
24 Юли 2013, Сряда



Тече активна подготовка на музикалния фестивал SPIRIT of Burgas. Организаторите вече сглобяват сцените, ограждат и украсяват фестивалната зона. Бургазлии и гостите на града трябва да знаят, че достъпът до нея ще бъде ограничен от 26.07 /петък/ до 29.07 /понеделник – включително/. Само през уикенда/27.07 и 28.07/ къпането в морето и използването на крайбрежието в района на Централен плаж ще бъдат разрешени от 17.00 до 20.30 часа. По улица Княз Александър Батенберг, която е в непосредствена близост до фестивалната зона, ще бъде забранено движението на автомобили и други моторни превозни средства.


За меломаните на най-голямото лятно събитие са предвидени един главен вход с шестнайсет спомагателни линии за преминаване към музикалните и атракционни зони. Достъпът до централната улица „Булаир“ временно ще бъде ограничен, тъй като две от четирите пътни платна ще бъдат приспособени за паркоместа на гостите на феста. А за посетителите със затруднено придвижване ще бъдат пригодени специални рампи.
 
            Тази година за двудневния музикален фестивал ще бъдат изградени, освен главната сцена „Main Stage“, още три подиума – „На тъмно Freestyle“, „Jack Daniel`s Rock Arena“ и „Solar Dance Arena“.
 
Община Бургас и организаторите на SPIRIT of Burgas са предвидили сериозни мерки за охрана, противопожарна безопасност и спокойно протичане на музикалния уикенд. Със специален кораб Гранична полиция има готовност за съдействие и преместване на проявилите се нарушители, а организацията при инциденти ще бъде правилно разпределена между съответните отговорници. 


Прочетено: 4500 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
primorec КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! pepi Хебел ремонтира,кормилна система hannah montana Богориди, Бургас Родното небе Флора Бургас 2009 Жълтурче.jpg аз Списание Влъхвите Животът продължава
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development