Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Victor Calderone пристига за финала на най-големият фестивал за електронна музика у нас



Ключови думи:
09 Юли 2013, Вторник





Американският клубен супер герой Victor Calderone ще постави финала на най-мащабното издание на Solar Summer Festivаl на 24 август. Calderone многократно е показвал, че е сред онези виртуози, които с лекота вече повече от 20 години вдъхновяват и забавляват своите фенове. Именно неговият опит и въображение отвъд традиционните очаквания му позволяват без усилие да заличи пропастта между музикалните жанрове и винаги да изненадва. Точно такива са очакванията на всички към супер талантливия майстор на музикалната манипулация. Още повече, че на него ще се падне честта да е специалният гост на вечерта, в която Cacao Beach ще отбележи своя 10-ти рожден ден.
Преди това обаче, в рамките 4 уикенда най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer Festivаl ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни световни звезди.
Парти маратонът ще започне на 28 юли с Adam Beyer и Nicole Moudaber, а на  следващия ден, 27 юли, ще продължи с взривоопасна музикална комбинация на Sharam, Sandy Rivera и Dirty South. Гостите за втория уикенд на Solar са Mark Knight (2 август) и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август). На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. На 10-ти август ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold. Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, за да продължи на 17 август с големия Fedde le Grand.
Едновременно със събитията в Слънчев бряг, Solar Summer Festivаl ще има своя сцена и в рамките на фестивала Spirit of Burgas. А за там организаторите от Yalta Club са поканили не по-малко интересни артисти. На 27-ми юли на Solar Dance Arena ще свирят най-известното транс трио Above&Beyond и легендарният Paul Oakenfold. На следващата вечер сцената на Solar ще се превърне в средище на уличното изкуство и градската култура, благодарение на живото изпълнение на Dub FX.
Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и на Белия бар в Yalta Club. 


Прочетено: 3498 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Мой хороший знакомый из Бургаса Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas най-съвестният представител Декабрь 2017 года Театър за драма. опера и балет, Бургас. Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Неизмазана тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development