Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хора // Арт
От Бургас стартира лятното турне на певицата и новата й банда

Петък вечер с Миленита и Funky Miracle в бар „Без име”



Миленита и Funky Miracle ще забият в петък вечер в Бар Без Име
Ключови думи: Миленита, бар без име, фънк, суинг, ню джаз, Funky Miracle
04 Юли 2013, Четвъртък



В петъчната вечер на 5 юли от 23 ч. в бар „Без име” чаровната певица и актриса Миленита ще представи за първи път пред бургаска публика актуалната си банда „Funky Miracle” и най-новите си парчета в оригинални суинг, фънк и ню джаз версии.

В петъчната вечер на 5 юли от 23 ч. в бар „Без име” чаровната певица и актриса Миленита ще представи за първи път пред бургаска публика актуалната си банда „Funky Miracle” и най-новите си парчета в оригинални суинг, фънк и ню джаз версии.
Звездата от хитовия сериал „Под прикритие”  и момчетата от бандата обещават да нажежат до червено градуса на настроението  с нови, невероятно зареждащи версии на  "Вевеве, сеир, беге”, „Да ти го начули” "Пия за Мария" и още песни за лято и море.
Най-новите парчета на Миленита, които ще прозвучат на живо в бар „Без име”, вече отбелязват рекорден брой гледания в YouTube канала на Миленита. Голяма част от тях ще влязат в предстоящия й трети албум, в който музиката и текстовете както и досега ще са изцяло нейно дело.
След първите два - „Do It Again” и “Gato”, третият албум ще носи същия ярък, силно разпознаваем и индивидуален почерк на певицата, който трудно подлежи на конвенционални стилови определения. Миленита вече започна работа по видео клипове към новите парчета като известна част от кадрите ще бъдат заснети по красивите плажове на нашето Черноморие.
Бургас е първата спирка от лятното турне на изпълнителката, която в края на месеца ще се изяви и на тазгодишния Spirit of Burgas на сцената “На тъмно Freestyle”

MILENITA ONLINE:
Oфициална Facebook страница:
https://www.facebook.com/milenita.music
Oфициален YouTube канал:
http://www.youtube.com/channel/UCNzFHhsJYT4xAje0p28RqTQ


Прочетено: 22730 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Първа копка Долно Езерово бункер от прозореца Финансова помощ за бедните Az sym ot Burgas лека вечер Слънчев бряг не е само строителен обект Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development