Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Студентски форум – Световно кафене под мотото Многообразието дава вкус на животаКлючови думи: червен кръст, бмчк, бургас
20 Юни 2013, ЧетвъртъкНа 20 юни 2013 г. от 15.30 часа до 17:30 часа в Изложбена зала на Младежки културен център – Бургас доброволци на Български младежки Червен кръст-Бургас ще проведат Студентски форум – Световно кафене под мотото Многообразието дава вкус на живота. 

Доброволците на бургаската младежка организация на БЧК ще привлекат студентската общност и представители на младежки организации и заинтересовани страни в открита дискусия по различни въпроси, свързани с имиграцията в България.  Обмяната на мнения и нагласи към миграционните процеси в града ще повиши информираността на младежите по темата и ще спомогне за създаването на позитивно и недискриминативно отношение към мигрантските общности в страната и града.
 
Студентският форум е част от младежка информационна кампания в рамките на проект “Положителните образи на имиграцията в България”, който се осъществява от Български Червен кръст с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни. Основна цел на проекта е повишаване на информираността на приемащото общество и младите хора в градовете с най-големи мигрантски общности в страната за миграционния феномен и създаване на положителни нагласи за споделяне на хуманитарните ценности, зачитане на различията и недискриминация. 


Прочетено: 8180 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Приятели 4 Декоративни дървени конструкций Пожарната в Бургас витраж1 HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО http://rosengeorgiev.com орел МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Бургаският кей през гората, до морето Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
01
02
03
04


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development