Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Международен турнир по тенис на корт за мъже ще се проведе в парк Езеро в Бургас



Международен турнир по тенис на корт за мъже ще се проведе в парк Езеро в Бургас
Ключови думи: Международен турнир, тенис на корт, парк Езеро, Бургас
18 Юни 2013, Вторник



Квалификациите за турнира завършват днес, а срещите ще започнат от утре в 10 часа. Полуфиналите и финалите ще се състоят в събота и неделя от 11часа.


Турнирът е част от календара на Международната тенис федерация (ITF) и ще носи точки за световната ранглиста. Общият награден фонд за събитието е 10 000 долара, голяма част, от които са предоставени от Община Бургас. Тенис клуб “Черноморец”- Бургас, с председател Веселин Мирчев, е организатор на турнира.
Веселина Донева, съдия и организатор на турнира, сподели, че за първи път на територията на Бургас се провежда такъв престижен турнир. Идеята на събитието е да подпомогне развитието на младите български играчи и те да заемат по високи позиции в световните ранглисти. Първо спечелено място ще носи на съответния играч 18 точки и 1440 долара, а второ – 10 точки и 848 долара.
Международният турнир по тенис на корт за мъже се радва на изключително силно присъствие от страна на българските състезатели, сред които Димитър Кузманов, Петър Трендафилов и Валентин Димов. Общо 10 са страните участници, част от които са Чехия, Франция, Холандия, Германия, Япония, Македония, Русия и България. Паралелно с полуфиналите при мъжете ще се организара турнир за деца до 8 години с цел да се стимулира интересът към тениса.
В края на септември тази година ще се проведе международен турнир по тенис на корт за жени. Събитието също се организира със съдействието на Община Бургас и КТ “Черноморец” – Бургас.


Прочетено: 5588 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Изпращане... Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009 зад облаците плахо наднича... тошко РК pepi Мой хороший знакомый из Бургаса моите цветя това си е моята приятелка Pepi Исторически музей, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development