Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицейска хроника за Бургас на 13.август 2012 сутринта с Цветелина Рандева



23 Август 2012, Четвъртък



Разкрити кражби на кухненско оборудване, мебели, облекла и 13 агнета

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
 За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 23 годишната Г.Д. – 1,5 промила.
На 23.08.т.г. около 01.20 ч. на бургаската улица «Сливница» № 34, служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас спрели за проверка л.а. «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 22 год. С.Т., с който се придвижвали и : 22 год. Б.А. и 20 год. С.Г., всички от Бургас. Открити и иззети са две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/, за които Б.А. заявил че са негови и на С.Г. Б.А. и С.Г. са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение кражбата на кухненско обзавеждане, шкаф, мивка, съдомиялна машина, керамичен плот с котлони, хладилник, аспиратор, фритюрник, маса със столове, четири телевизора и други вещи, отнети в периода от м. декември 2010 год. до сега от частна къща в с. Черни връх, собственост на английски гражданин, е установен извършителя на деянието – това е : 49 год. П.К. от с. Черни връх, който е задържан за срок от едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» - Поморие по отношение кражбата на 13 агнета, осъществена за периода от месец май до настоящия момент от частна кошара край Каблешково, собственост на 45 годишен мъж от Каблешково, е установен извършителя  на деянието – това е : 34 год. Р.Щ. от Каблешково. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 14.45 ч. служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по сигнал извършили проверка на частен дом, разположен на ул. «Балкан» № 46 в Бургас, където на терасата на втория етаж, са открити две саксии с две зелени канабисови растения. По данни на 32 годишната Д.Ц. растенията са отглеждани съвместно със съпруга й – Г.Ц., 30 годишен и са за лична употреба. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.08.т.г. около 23.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от ловен стражар към Държавно ловно стопанство - Несебър за незаконен лов, осъществяван в лозов масив в с. Кошарица – за проверка е спрян т.а. «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. Н.Т. от с. Синеморец, с който се придвижвал и : 44 год. К.К. от с. Теньово. В автомобила е открита законно притежавана от КН.Т. ловна пушка марка «Силма», 12 калибър с четири патрони за нея и прострелян див заек. Лицата са задържани с полицейска заповед в Районно управление «Полиция» - Несебър. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 15.00 ч. в Поморие, на ул. «Княз Борис I» в близост до комплекс «Сънсет ризорт», служители от Районно управление «Полиция» - Поморие спрели за проверка товарен автомобил «Ситроен Джъмпер», със софийска регистрация, управляван от 38 год. М.К. от Хасково, извършващ зареждане на магазини в Поморие. Открити и иззети са 89 тениски от марките «Tommy Hilfiger» и «Lacoste», без документи от правопритежателя на търговските марки. По случая е образувано досъдебно производство. 
На 23.08.т.г. около 03.00 ч. в района до х-л «Космос», служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас спрели за проверка л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Д.И. от Бургас, като констатираи че ползвания винетен стикер е неистински. Работата по случая продължава.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
За времето от 01.00 ч. до 05.30 ч. на 22.08.т.г., след взломяване секретен патрон на металната входна врата е проникнато в помещението на частен апартамент, разположен в бл. 4 на к-с «Старият възел» в Слънчев бряг-запад, обитаван от 38 годишен българин, като е отнета сумата от 17 000 лева и два златни пръстена. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 22.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 48 годишна украинска туристка, отседнла в Слънчев бряг, за това че на 19.08.т.г. вечерта, й е извършена кражба на найлонов плик, оставен без надзор на шкафче в рецепцията на  хотела, в който имало застраховки и сумата от 200 долара и 300 евро. По случая е образувано досъдебно производство.
На 22.08.т.г. около 14.50 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 40 годишна плевенчанка, за това че предни яден около 02.00 ч. пред хотел «Кристал-2» е застигната от двама непознати мъже, единия от които издърпал дамската й чанта, съдържаща : лични документи, два мобилни телефона и сумата от 700 лева, след което побягнали в посока х-л «Заря». Работата по случая продължава.
На 23.08.т.г. около 02.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишен мъж от Пазарджик, за тона че за времето около 23.15 ч. предни яден по вътрешния път срещу дискотека «Гранд» от страната на х-л «Хризантема» в Слънчев бряг, непознат мъж издърпал от врата му златен синджир от бяло и жълто злато с тегло 100 грама и златен кръст с тегло 30 грама. Работата по случая продължава.




Прочетено: 4340 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
сградата на Общината Фонтанът на Жреци на музите 2009 централна градска тоалетна съботно кафе Конникът в парк pepi оферта заем хотел приморец Тавия небе аз  като бебе с майка ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development