Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // Bourgas.Org // Арт
Ансамбъл Българе представят спектакъла

Уникалните гласове



Ансамбъл българе и тримата тенори
Ключови думи:
01 Август 2012, Сряда



На 02.08 в Летен театър  - Бургас, от 20:30 ч.,  трио „Уникалните гласове” ще представят, за първи път в Бургас, своя спектакъл „THE UNIQUE VOICES”




Един грандиозен спектакъл на тримата тенори  - Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров. Изключително разнообразен и атрактивен спектакълът има невероятно въздействие върху публиката, тъй като включва в себе си класиката на италианските арии, евъргрийни, латино, рокендрол, руски шлагери, и най – великите български песни. Сред участниците са  майсторът на цигулката Атанас Славов - Мравчо, темпераментният Алфредо Торес и трупата му, солисти на Национална опера и балет, Албена Вескова - солистката на НФА "Българе",  както и  ансамбъл "Българе" в една нова светлина.

Със съдействието на Община Бургас

Билети на касата на Драматичен театър

THE UNIQUE VOICES


Веселин Вачев - роден в гр. Пловдив - тенор
Завършва ДМА "Панчо Владигеров"
Веселият нрав на Веселин Вачев едва ли идва само от името му. Той носи мекота и добродушие, които го правят универсален борец. Негова е основната заслуга за поп звученето в пеенето на Уникалните Гласове (The Unique Voices). Никога не е имал дилеми с какво иска да се занимава. Още от детската градина, се влюбва в сцената. Логично следва музикалното училище, където с всяка следваща година започва да усеща със сърцето си и да разбира, че пеенето е начина му на живот. "Музиката определя и характера ми, постоянно пея в колата, в банята, вкъщи - казва Веско.  "Искам хората да ни запомнят по някакъв начин, да ни приемат и да са удовлетворени от това, което слушат.



Борис Луков - роден в гр. Варна - тенор.
Занимава се с пеене от 10 годишен. Завършва средно музикално училище "Любомир Пипков" в София и  оперно пеене в ДМА "Панчо Владигеров", в класовете на едни от именитите професори по музика. За Борис музиката е всичко страст, гордост, любов.  "Имам невероятен талант, който искам да показвам, оперната музика трябва да стане достъпна обикновените хора"- споделя той.


Георги Петров - роден в гр. Дупница - тенор.
Занимава се с оперно пеене от 17 - годишен.
Завършва две годишен курс по оперно пеене в ,,Нов българси университет" при проф.Асен Селимски. Бакалавърската си степен завършва в НАТВИЗ със специалност ,,Музикален театър".
В момента учи магистратура при Калуди Калудов
НБУ. Участник в много международни конкурси. С топлия си и силен глас, както и с непосредственото с и поведение на сцената допринася за магията на Уникалните гласове.




Прочетено: 23432 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старият Бургас ПЕПИ Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Гараж на село вместо сняг на Коледа pepi Залез Ирис Бургаският кей Слънчоглед небе В Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development