Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Logitech предлага защита със стил за новото, трето поколение iPad



logitech, клавиатура, ultrathin, keyboard, tablet, таблет
Ключови думи: logitech, клавиатура, ultrathin, keyboard, tablet, таблет
18 Април 2012, Сряда



Ultrathin Keyboard Cover ви помага да получите най-доброто преживяване с вашия iPad




НЮАРК, Калифорния — 12-ти април, 2012 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разшири продуктовата си гама за таблети с нова клавиатура – Logitech® Ultrathin Keyboard Cover, създадена за новия iPad® от трето поколение и iPad 2. Въплъщавайки богатото наследство на Logitech в дизайна, надеждността и високото качество, това решение всичко в едно осигурява ултра тънък протектор за екрана и вградена клавиатура, така че да пишете лесно и да пътувате без притеснение.
„Третото поколение iPad и неговите приложения са проектирани да предоставят повече контрол и креативност, независимо дали редактирате снимки или филми, правите музика или пишете роман,” каза Алексис Ричардс, Директор „Продуктов маркетинг“ в Logitech. „Новата Logitech Ultrathin Keyboard Cover – с нейния елегантен, интелигентен дизайн и удължен живот на батерията осигурява удобен начин да извлечете най-доброто от вашия iPad, без значение за какво го използвате.“
Перфектния партньор за вашия iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover защитава екрана с тънък, изящен алуминиев капак, който добавя минимум тегло към таблета и включва вградена клавиатура, която се свързва с устройството посредством Bluetooth. Когато сте готови да наберете имейл или да гледате филм, вградената стойка на клавиатурата държи вашия iPad под най-подходящия ъгъл.
Подобно на Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover се закрепва бързо и сигурно към вашия iPad с магнитен клип. Продуктът притежава бърза функция за включване/изключване, която автоматично събужда вашия iPad при отваряне и съответно го вкарва в стендбай режим при затваряне. С живот на батерията от шест месеца (при използване по 2 часа на ден), ще се тревожите по-малко за смяна на батерии и ще се концентрирате върху писането.
Logitech потвърди също, че Logitech Keyboard Case for iPad 2 и Logitech Tablet Keyboard for iPad от актуалната линия таблет аксесоари са напълно съвместими, както с третото поколоение iPad, така и с iPad 2.
Цени и наличност
Logitech Ultrathin Keyboard Cover се очаква да бъде налична в Европа в началото на април 2012 г., на препоръчителна крайна цена от €99.99. За повече информация посетете www.logitech.com или нашия блог.
За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Прочетено: 4176 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Извилистая жизнь дерева Строители на съвременна България Руски паметник, Бургас ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Менструална чашка MeLuna къща Духовности Spirit of Burgas димитров ден залез Богориди, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development