Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

АЙТОС ЩЕ ДОМАКИНСТВА СРЕЩА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ РАО "ТРАКИЯ"



АЙТОС ЩЕ ДОМАКИНСТВА СРЕЩА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ РАО "ТРАКИЯ"
Ключови думи: Кмет на Айтос, Община Айтос, Васил Едрев, РАО Тракия,
13 Април 2012, Петък



Кметът на Община Айтос Васил Едрев, който е и Зам. председател ан УС на РАО Тракия, в края на миналата седмица участва в Разширено заседание на Управителния съвет на Асоциацията в град Сливен.


В дневния ред на заседанието беше включено мултимедийно представяне на Общината домакин - Сливен. Проведена беше и среща-дискусия с представители на EVN България, на която бяха представени продукти и услуги, предназначени за общините. Представените нови услуги „Контрол”, „Класик” и „Ефект” са свързани с отчети и анализи на потреблението на еленергия и контрол на енергийните разходи на всяка от общините. Те дават възможност за планиране на енергийните разходи и месечното им разпределение в бюджета и са надежден мониторинг за местните власти.
Кметът на Община Айтос Васил Едрев участва активно и в обсъждане на работната програма на РАО „Тракия” за 2012 г., която включва домакинство на Айтос за едно от важните заседания на Управителния съвет на Асоциацията през м. май т.г.
В дневния ред на УС на РАО „Тракия” беше включена и организацията по провеждането на работно посещение в Р Турция за периода 16-19 май 2012 г. Целта е участие на кметовете в заседание на Асоциацията на еврорегионите и семинар за всички кметове от РАО „Тракия” и Асоциацията на общините от Източна и Западна Тракия „ТРАКИЯКЕНТ”.
Беше обсъден и дневния ред на предстоящата конференция по повод 15 години от създаването на РАО „Тракия”.


Прочетено: 11362 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Тройна дъга над Бургас Цвете Разоран двор, угар  Eroapteka Пристанището в Бургас витраж1 Кокили за Строителите-супер НОВО!!! До другото лято Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development