Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Италия – Модерна приказка без край за романтици



13 Февруари 2012, Понеделник


Автор: Антон Тончев, Студент БСУ

Италия е разнообразна, красива и завладяваща страна в Европа. С формата си на ботуш е разположена на Апенинския полуостров

За Италия може да се пише, говори и коментира безкрайно много. Страната е интересна със своята история, изкуство и живопис, природни забележителности (действащи вулкани, приказни острови) и курорти, многобройните паметници останали от Римската империя, специфична кухня, призната по цял свят, величествени градове като Рим, Флоренция, Торино, Милано, Венеция, спорт, мода, автомобили и не на последно място с темперамента на страстните италианци. Годишно страната се посещава от над 30 млн. туриста, а за българския турист Италия вече е съвсем достъпна дестинация.
  Много туристически агенции предлагат най-различни екскурзии, но за да преживеете вашата почивка максимално полезно, чувствайки се господар на времето, да достигнете до местното население, до традициите и обичаите на италианците си струва да организирате своята екскурзия самостоятелно (в компанията на Вашето семейство или приятели). Индивидуалните туристи имат възможността да комбинират собствен туристически пакет – избор на хотел, самолетен билет за желана дата, кола под наем.
Всяка една услуга можете да я закупите от доставчика – т.е. да направите резервация директно в хотела, да закупите билета директно от авиокомпанията. Другата възможност е да разгледате всички оферти накуп на едно място в сайт за туристически услуги онлайн. През последните години в България все повече хора предпочитат да организират пътуването си по този начин, тъй като те имат възможност да видят цените и наличните услуги в реално време, а освен това тези сайтове са един вид търговци на едро и предлагат значително по-ниски цени на нощувки в хотел например от обявените на сайта на определения хотел.
  Ако искате да опознаете Италия можете спокойно да начертаете един маршрут на екскурзия например, включващ градовете Рим, Флоренция, Болоня, Венеция.  Избирате си хотели във всеки град в Италия, кола под наем /rent a car/, която Ви чака на летище в Рим, а последния ден на обиколката можете да я оставите във Венеция и от Венеция да хванете полет обратно за България.
  Например за 10 дни цената на нощувките за двама в хотели 3*, 4* с включена закуска варира около 350 ?. Колата под наем, при положение, че се взема от Рим и се оставя във Венеция и се ползва от 5 пътника, струва около 500 ?. Вече има достатъчно ниско тарифни полети от България до Италия, а цената на еднопосочен билет е в рамките от 50 ? до 80 ? на човек. При закупуването на самолетен билет за полет на ниско тарифна авиокомпания трябва да обърнете специално внимание какво включва цената, тъй като в повечето случай багажът се таксува отделно.
Италия – Модерна приказка без край за романтици



Прочетено: 5160 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Долно Езерово Римокатолическата черква Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Първа пролет наближава, кокичета в двора спретната къщурка Първа копка улична картина Мой хороший знакомый из Бургаса сградата на Общината Конкурс прическа Бургас 2009 Мото клуб пчела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development