Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Carl Cox @ Cacao 2011



Carl Cox @ Cacao Beach
Ключови думи: Carl Cox, Карл Кокс, Какао бийч, Cacao beach, Диджей, DJ, Party
22 Август 2011, Понеделник



Kарл Кокс, най-влиятелният диджeй на планетата според Global Gathering, достойно пресече финиша на сезон 2011 в Cacao Beach.

Подготовката за последния голям ивент за сезона е свършила - сцената е разпъната, а ние се справихме със задръстването, което се образува към Какао Бийч - време е за парти. Опашката е дълга, но успяваме да влезем сравнително бързо - други нямат този късмет. Приятели ни казват, че са чакали 40 минути преди да влязат.

Но няма как - тълпата е голяма, а Стивън подгрява стабилно. Вече е 1:00 и публиката е запълнила голяма част от плажа пред Какао, както и закритата част на клуба. За щастие, качественото озвучаване заглушава съседните заведения и партито е свежо - типично за партита организирани от Метрополис!

Към 2:00 вече публиката е загряла достатъчно и Карл Кокс излиза на сцената. Останалото е история. Малко са хората, които успяват да направят близо 4 часа сет, който да кара публиката да скача и танцува през цялото време. От самото начало господин Кокс ни хваща и не пуска до края! Отличен шоумен и още по-голям професионалист зад пулта. Сетът му е безупречен, а непрестанните викове на одобрение от тълпата са доказателство и още по-голяма мотивация за него. Определено си личеше, че се забавлява с нас!

Не случайно е един от любимците на българската клубна култура. Чакаме следващото му парти с нетърпение.

Поздравления, мистър Кокс. Репутацията Ви определено е заслужена!




Carl Cox, снимка фейсбук


Carl Cox, снимка фейсбук


Прочетено: 9088 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Хималаи Йоан Костадинов Истанбул Димитър Николов Залез аз Аз есен 01 тръби и инсталации през деня не трябва да спиш! над Ахелой
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development