Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Туристи без спомени. За нас лъжа, за тях истина



11 Август 2011, Четвъртък



По Черноморието все по-активна загуба на памет, като резултат от недоспиване с припиване, тресе чуждестранните туристи.

На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 50 годишна ирландска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че на 04.08.т.г. от апартамента й, е откраднат портфейл, съдържащ сумата от 1 100 евро. В апартамента е проникнато по неустановен начин, тъй като входната и балконска врати са били затворени и няма следи от взлом. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Царево се получи съобщение от 41 годишна руска туристка, отседнала в к-г «Арапя», за това че от спортната й чанта, забравена в столовата на вилно селище «Корал», й е извършена кражба на сумата от 1 586 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Царево.
На 10.08.т.г. около 11.00 ч. по ул. “Васил Петлешков” в бургаския комплекс “Лазур”, 51 годишна бургазлийка е застигната в гръб от непознат мъж, който блъснал и издърпал от ръката й торбичка, съдържаща : сумата от 500 лв., четири секретни ключа, лични документи, две сим карти за мобилен телефон и други дребни вещи. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишен руски турист, отседнал в с. Равда, за това че чрез взломяване на входната врата е проникнато в обитавания от него апартамент, като е извършена кражба на : сумата  от 5 000 евро и 1 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 10.08.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение от 58 годишен израелски турист, за това че час по-рано е ударен с юмрук в лицето от руския турист – К.Б., 56 годишен, отседнал в х-л «Релакс» в Поморие.  Инцидентът е осъществен на пред рецепцията на хотела – установено е, че руснака в явно нетрезво състояние удрял и отправял обиди, закани и заплахи към гостите на хотела  и персонала. К.Б. е задържан със заповед за полицейско задържане засрок от едно денонощие. Часове след задържането туриста поискал лекарска помощ, защото се почувствал зле / незабавно е повикан екип на «Спешна помощ» и руснака е транспортиран до МБАЛ – Бургас, където е установено че има заболяване на белите дробове/. За случая е уведомена негова близка, с която е на почивка в България. По думите й К.Б. от самото настаняване в хотела е бил в нетрезво състояние и създавал проблеми, но до сериозни инциденти не се стигало. Работата по случая продължава.
На 10.08.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Несебър са установили извършителите на кражбата на две дамски чанти, собственост на две австрийски туристки, отседнали в Слънчев бряг, в които са се съдържали : три мобилни телефона, фотоапарат, две портомонета със сумата от 200 лв. и 55 евро – това са : криминално проявения Т.Ж., 26 годишен и негов приятел. Вещите - предмет на престъплението са намерени в Т.Ж. и иззети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.




Прочетено: 4116 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi pepi Фонтанът на площад Spirit of Burgas Декоративната кула до хотел ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Pepi Мото клуб Wall! Созопол полети и пристани 02 Лятото
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development