Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец записа нова убедителна победа на Лазур



Черноморец записа нова убедителна победа на Лазур
Ключови думи: Черноморец, Бургас, футбол, Лазур, стадион, стадион Лазур
24 Юли 2011, Неделя


Източник: bourgas.org

Отборът на „Черноморец-Бургас” победи „Несебър” с 4:1 в контролна среща на стадион „Лазур”. През всичките 90 минути „акулите” бяха по-добрият отбор на терена и само многото пропуски ги лишиха от по-изразителен успех.

 Още в 5-та минута новото попълнение от Франция Жереми Фо-Поре залепи топката на главата на Георги Андонов, който с летящ плонж прониза мрежата за 1:0. Десетина минути по-късно, след контраатака, гостите успяха да изравнят, чрез Трайо Грозев. В 30-та минута „акулите” вече водеха с 2:1, след като Георги Андонов изпълни перфектно пряк свободен удар от границата на наказателното поле.
Второто полувреме започна много силно за домакините и в 51-та минута Венци Христов направи резултата 3:1, след хубава многоходова атака и асистенция на Радостин Кишишев. Крайното 4:1 оформи опитния Траян Дянков с много красив гол с глава, след центриране на Костадин Дяков от корнер. С пропуски се отличиха Борислав Балджийски, Жужу, Костадин Дяков, Венци Христов и Новак Йонуц.
Следващата, предпоследна, контрола среща за „Черноморец-Бургас” е насрочена за 27-ми юли/сряда/ срещу отбора на „Черно море” Варна. Мачът е с начален час 19:00, а мястото е стадион „Лазур”.





Черноморец записа нова убедителна победа на Лазур

Черноморец записа нова убедителна победа на Лазур

Черноморец записа нова убедителна победа на Лазур
Прочетено: 5530 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Небе Конкурс прическа Бургас 2009 Републиканска след ремонта Бургаски залез.JPG Бургаският кей Стилът на знаменитостите съботно кафе Гиацинт Театър за драма. опера и балет, Бургас тръби и инсталации
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development