Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Бургас
Gravity Co. идва на морето със суперспектакъл

Gravity Co в Бургас на 26 юли



22 Юли 2011, Петък



Gravity Co за първи път представят цялостен спектакъл със сценография и светлинни ефекти, съобразени със спецификата на всяка отделна песен. За да постигнат това, заедно с бандата ще пътува целият екип и апаратура на компанията Stagemasters. Те подготвят сценичните ефекти повече от 3 месеца.

ГРУПАТА ПРЕДСТАВЯ НОВ ЧЛЕН НА THE ELECTRIC TOUR  В ПЛОВДИВ, ВАРНА И БУРГАС

GRAVITY CO.  и  ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ СЪС СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

След множество изяви на престижни фестивали в Европа и у нас през изминалите години, Gravity Co. представят нова продукция и емблематични парчета на мащабни концерти в Пловдив, Варна и Бургас. Сега, след завръщането на фронтмена Явор Захариев, и на финалната права пред реализация на четвърти студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна и Бургас и популярната сцена на открито в стария Пловдив – „Конюшните на Царя“.

The Electric Tour – дати и места:
20 юли – Пловдив – „Конюшните на Царя“ – 20:30
24 юли – Варна     – Летен театър                -  21:00
26 юли – Бургас    – Летен театър                – 21:00
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на http://www.ticketplus.bg/ на промоционална цена за първите 100 бр. - 10 лв.
Gravity Co. ще пътуват с целия екип и апаратура на компанията Stagemasters, които подготвят сценографията и светлинните ефекти вече повече от 3 месеца, така че всеки елемент от шоуто да бъде съобразен с атмосферата и спецификата на отделните песни.
По време на концертите ще бъде представен нов член на бандата – компютърно генериран виртуален персонаж, който ще изпълнява ролята на басист в някои от парчетата. Той ще бъде прожектиран в реален човешки ръст на екран, и ще взаимодейства интерактивно с останалите музиканти и публиката. За неговата визуализация се грижи 3D engine, Той се управлява чрез специален контролер, но и притежава собствен изкуствен интелект. Виновници за създаването му са талантливите артисти и програмисти от BonArt Studio, в чието портфолио влизат работа върху световно известни заглавия от гейм индустрията като „Pirates of the Caribbean”, “Tron – Evolution” и др.


От къде идва името The Electric Tour?
Gravity Co. са инди-електро група, която представя своята музика на живо с високо звуково налягане и много светлина. И въпреки това момчетата са сериозно загрижени за опазване на околната среда и световните ресурси и стоят твърдо зад позицията, че всеки е отговорен за нашето общо бъдеще. Да се забавляваме е чудесно, но трябва да бъде и разумно. В световен мащаб с развитието на развлекателната индустрия се наблюдава все по-мащабни продукции без никаква мисъл за икономия на електроенергия. За един средно голям стадионен концерт общата консумация е не по-малка от 500 кW и със всяка изминала година се увеличава. Това се използва дори като реклама за събитията. Колкото повече мощност - толкова по добре. А дали е така? Непрекъснато сме свидетели на широко рекламирани по този начин концерти, които се оказват повече от посредствени като преживяване. Затова след проучване за енергийната ефективност на осветителните и озвучителни системи, турнето ще се проведе със специално подбрана апаратура, която ще реализира иконмия от над 60% от изразходваната електроенергия без никакъв компромис с качеството на продукцията. Затова съвместно с ЧЕЗ България, групата ще направи специални замервания на количеството изразходвана енергия и качествените показатели на звука и осветлението, с които да покаже реалната икономия, която може да бъде постигната.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Бургас, OMV и медийното партньорство на Zrock, MusicSpace, БГ Радио, http://www.avtora.com/, Дарик радио.



Прочетено: 4200 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Машините на Леонардо камини хубава вечер Pepi Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ зад облаците плахо наднича... Тройна дъга над Бургас Флора Бургас 2009 Казанчето, Странджа Паметник на незнайния войн Приятелки в три цвята
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development