Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мартин Тошев претърпя успешна втора операция на коляното



Мартин Тошев претърпя успешна втора операция на коляното
Ключови думи: Черноморец, Бургас, Мартин Тошев, Хубенов, операции, футболист
27 Май 2011, Петък



Талантливият нападател на „Черноморец – Бургас” Мартин Тошев бе опериран успешно в столична клиника. Екипът начело с д-р Хубенов за втори път в рамките на месец, направи интервенция на контузеното коляно на младежкия национал.


Тошев получи сериозна травма по време на шампионатния мач със Сливен, когато скъса предна и странична кръстни връзки. Специалистите от клиниката решиха, че е по-добре за футболиста да претърпи две операции в рамките на месец, за да може възстановяването да е по-успешно. Сега на Тошев предстои период на рехабилитация. Той ще бъде изписан от клиниката по-късно днес, след което ще почива още десетина дни. След този период той ще свали конците от оперираното си коляно и ще започне раздвижване и процедури в медицинския център на стадион „Лазур”.
Благоприятните прогнози предвиждат след около пет месеца футболистът за започне пълноценни тренировки и постепенно да навлезе в оптимално физическо състояние.
Лично състезателят Мартин Тошев, както и спортно – техническото ръководство на ПСФК „Черноморец – Бургас” изказват своята благодарност на екипа на д-р Хубенов за грижите и вниманието, по време на двете сложни операции на бургаския футболист.  


Прочетено: 5582 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
коледни песни Странджа камини всичко за отопланието европейка розичка АВТОСЕРВИЗ Флора Бургас 2009 Кой си изгуби мидите? Флора Бургас 2009 Алёша. 9 мая 2015 года Етнографски музей Бургас Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development