Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мартин Тошев претърпя успешна втора операция на коляното



Мартин Тошев претърпя успешна втора операция на коляното
Ключови думи: Черноморец, Бургас, Мартин Тошев, Хубенов, операции, футболист
27 Май 2011, Петък



Талантливият нападател на „Черноморец – Бургас” Мартин Тошев бе опериран успешно в столична клиника. Екипът начело с д-р Хубенов за втори път в рамките на месец, направи интервенция на контузеното коляно на младежкия национал.


Тошев получи сериозна травма по време на шампионатния мач със Сливен, когато скъса предна и странична кръстни връзки. Специалистите от клиниката решиха, че е по-добре за футболиста да претърпи две операции в рамките на месец, за да може възстановяването да е по-успешно. Сега на Тошев предстои период на рехабилитация. Той ще бъде изписан от клиниката по-късно днес, след което ще почива още десетина дни. След този период той ще свали конците от оперираното си коляно и ще започне раздвижване и процедури в медицинския център на стадион „Лазур”.
Благоприятните прогнози предвиждат след около пет месеца футболистът за започне пълноценни тренировки и постепенно да навлезе в оптимално физическо състояние.
Лично състезателят Мартин Тошев, както и спортно – техническото ръководство на ПСФК „Черноморец – Бургас” изказват своята благодарност на екипа на д-р Хубенов за грижите и вниманието, по време на двете сложни операции на бургаския футболист.  


Прочетено: 5524 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Строители на съвременна България Изпращане... Конкурс прическа Бургас 2009 HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Морска градина Бургас Истанбул кафето ми Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Фонтанът на площад АЗ ПЕПИТА хотел приморец Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development