Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Надежда Нейнски ще участва в международния икономически форум в Доха, Катар



06 Май 2011, Петък



Надежда Нейнски ще говори за политическите предизвикателства пред ЕС и Арабския свят на международен форум в Катар

Евродепутатът от ЕНП Надежда Нейнски ще участва в ежегодния икономически международен форум в Доха, Катар по покана на Н.П. шейх Хамад бин Халифа Ал Тани.
 
Събитието е под надслов „Разширяване на перспективите пред икономическото бъдеще на държавите от Близкия Изток”. То ще се проведе на 9 и 10 май в катарската столица.
 
Конференцията ще отдели специално внимание на икономическите причини за текущите регионални въстания в Близкия Изток и Северна Африка.
 
По покана на организаторите Надежда Нейнски ще говори за политическите, икономическите и социални причини за недоволството в Арабския свят и за политическите предизвикателства пред държавите в региона.
 
Конференцията ще бъде открита от емира на Катар Н.П. шейх Хамад бин Халифа Ал Тани. Участие в дискусията ще вземат също: министър-председателят на Иракски Кюрдистан Бархам Салех, министърът на финансите на Катар Юсеф Хюсеин Камал, външният министър на Португалия Луиш Амадо, бившият външен министър на Швеция Карл Билд, бившият министър на външните работи на Франция Ерве дьо Шарет, активистът за граждански права Джеси Джаксън и др.
 
Очаква се да бъдат дискутирани различни подходи за справяне с глобалната икономическа и финансова криза, въпроси за бъдещето на енергетиката, екологичните технологии, развитието и възможностите пред регионалния бизнес, ролята на франчайзинговите модели в икономиката.

Международният форум в столицата Доха е организиран от Министерството на външните работи на Катар, съвместно с Центъра за развитие на Близкия Изток към Университета UCLA, САЩ, чиято дейност е свързана с изследвания и образователни програми по въпроси от политическото, икономическото и дипломатическото развитие на региона.
 
Конференцията се провежда под патронажа на емира на Катар Н.П. шейх Хамад бин Халифа Ал Тани.
 
На форума традиционно присъстват настоящи и бивши държавни ръководители от целия свят, представители на политическите среди, членове на Европейския парламент, бизнесмени, представители на различни международни организации.



Прочетено: 4456 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Менструална чашка MeLuna информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Змийския остров - Созопол Строеж с кран Spirit of Burgas Камини CLAM Бургаският мост Хозяин причала централна градска тоалетна Връзка Истанбул
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development