Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Никълас Кейдж арестуван за домашно насилие и още нещо



Снимка Интернет
Ключови думи: Оскар, Алис Ким, Никълъс Кейдж
03 Май 2011, Вторник


Автор: Калиопа Голева

Един от най-талантливите актьори на Холивуд Никълас Кейдж бе арестуван в Ню Орлиънс за домашно насилие и нарушаване на обществения ред, съобщи Би Би Си.

Носителят на “Оскар” за филма “Да напуснеш Лас Вегас” и съпругата му Алис Ким спорели за адреса на къщата, която наели в най-големия град на Луизиана. Кейдж спрял пред една сграда във френския квартал на Ню Орлиънс и настоял да влезе. Жена му се оптивала да го разубеди, но безуспешно. В един момент актьорът, който бил видимо доста пиян, сграбчил Алис за ръката и я разтърсил. После започнал да удря паркирани наблизо коли. На буйствата му станали свидетели случайни минувачи и патрулиращи полицаи.

47-годишният Кейдж не само че не се укротил, ами, “окрилен” от алкохола, започнал да крещи на служителите на реда. Актьорът бил арестуван и отведен в градския затвор “Орлиънс периш”. След няколко часа той бил пуснат на свобода срещу парична гаранция в размер на 11 000 долара.

Първото заседание на делото за нарушаване на обществения ред и злоупотреба с алкохол срещу него бе насрочено за 31 май. Съпругата му нямало да свидетелства срещу него.

Алис Ким е третата му жена. Преди нея той бе женен за Патриша Аркет и дъщерята на Елвис Пресли - Лиса Мари.



Прочетено: 5314 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
етюд 01 Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 аз Машините на Леонардо Spirit of Burgas Бул Христо Ботев в Бургас Изпращане... старина ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Списание Влъхвите Люцерна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development