Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Астела Ателие представи ексклузивно ревю за Бизнес Лейди



Колекцията на Аля Милушева
Ключови думи: Астела, мода, Аля Милушева, модно ревю
25 Април 2011, Понеделник



Изкусителното лилаво във всичките му нюанси – люляк, теменуга, фуксия, тъмна лила или комбинацията от тях - е вече не просто цвят, а тема в облеклото. Най-новото амплоа на лилавото е финото му съчетание със сиво, сребърно и опушен металик като елементи от елегантната визия.

Астела представи с елегантно ревю в хотел Феста Барсело последната си колекция, ориентирана към женския бизнес елит на България. На събитието бе обявено създаването на Бизнес Лейди Клуб и присъстваха успели дами от различни сфери на бизнеса, обществения и политическия живот у нас.

След официалната част по обявяването на клуба дамите имаха възможност да се насладят на моделите на дизайнерката Аля Милушева. Представената линия e изключително женствена с подчертан индивидуален характер. Предложенията на модна къща Астела са разделени в три тематични групи.

В първата част водещият мотив е хармонията с природата. Представените тоалети са изцяло предназначени за активната работеща жена, която иска да изглежда елегантно и винаги да е шик. Роклите и костюмите от естествени материи са специално съобразени със забързания ритъм в офиса. Всяка бизнес лейди желае да се чувства комфортно и елегантно по време на работния ден.

Стремежът към хармоничното сливане с природата и земята е особено актуален в забързаното и обсебено от технологиите ежедневие. За всички, които търсят натурална визия в унисон с природата, се препоръчват естествените, пастелни тонове – бежово, телесно, в комбинация с кафяво. Комбинацията на контрастиращи елементи въздейства на въображението и придава класа на личния стил.
Втората група тоалети са особено подходящи за свободното време на всяка една дама.

Изпълнени с женственост и романтика, които всяка дама търси в себе си. Роклите са удобни и подчертават красотата на женското тяло. Тоалетите са съобразени с изискванията за комфорт и изтънченост, към които се стремим през свободното си време. Модерни и едновременно класически, роклите на Астела Ателие са подходящи за всеки вкус.

Изкусителното лилаво във всичките му нюанси – люляк, теменуга, фуксия, тъмна лила или комбинацията от тях - е вече не просто цвят, а тема в облеклото. Тя завладява екстравагантните натури, които обожават лукса и изтънчеността. Най-новото амплоа на лилавото е финото му съчетание със сиво, сребърно и опушен металик като елементи от елегантната визия.

На финалната част от ревюто се представят рокли за важните поводи и най-красивите дни в живота на дамите. Дизайнерката Аля Милушева впечатлява с много ръчна работа, леки и ефирни платове от коприна и цветове, изцяло съобразени с модните тенденции на червения килим. Френска дантела, нежни къдри и кристали Сваровски присъстват като допълнителен акцент. Във всеки един елемент се откроява запомнящия се почерк на младата дизайнерка.

Каскади от черна дантела се спускат върху сатен в нюанси на мока, пепел от рози, екрю и беж.

Аля Милушева и нейната марка Астела Ателие облича не само най-изтънчените дами в България, но и често се грижи за тоалетите на най-престижните конкурси за красота. Сред многобройните признания за нейния талант е и високото отличие „Златна игла“ на Академията за мода.

Марката впечатлява с изискани, луксозни и висококачествени материи, дизайн и личностно отношение към своите клиенти. Най-важното за дизайнерката е перфектно завършеният тоалет и безкомпромисното качество да се съвместят с професионалното отношение към клиентите.

Феновете на световноизвестната италианска марка Blumarine и почитателите на най-женствената българска дизайнерка Аля Милушева имат повод за двойна радост това лято. Сред любимите ни официални и вечерни рокли с марката Astella , в бутика през месец юни за първи път ще се появят и избрани модели от есенно-зимната колекция на Blumarine.

Колекцията на Аля Милушева бе толкова впечатляваща благодарение на очарователните модели от "Ивет Фешън”. За прическите на красивите момичета се погрижи екипът на Юлия Георгиева. За грима на шоуто работи топ гримьорката Мария от екипа на Пепа Стоянова.



Прочетено: 7580 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Близо до жп гарата Welcome Пристанище Созопол Лилиум pepi Рибарският пристан в Созопол Странджанска гора витраж4 Гиацинт камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development