Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВИП ревю като модно пътуване в истински моден експрес



16 Април 2011, Събота



Саксофон и хаус музика в комбинация с цветни декорации, часовници и здравословно зелено меню, като е Средизмноморски клуб в Бургас

С импровизирано модно пътуване изненада своите гости Сердика Център. Водещият Юлиян Константинов като професионален моден корифей представи новите акценти в модата

Сердика център се превърна в модна гара с препускащи орбитални асансьори като влакове стрели
Модни експерти и журналисти, представители на шоу бизнеса и политиката се събраха под стъкления покрив на Сердика център, за да сверят модните си часовници с предложенията от световните модни столици.

Маги Желязкова, актрисата Деси Бакърджиева, Супер Бианка, тв водещият Стефан Щерев с красивата си приятелка актрисата Ирмена Чичикова, Наско Михайлов, Ути Бъчваров, финансистът Владимир Каролев, моделът Гергана Гунчева, Галя /екс „Каризма”/, младият дизайнер Николай Божилов, модното гуру Любомир Стойков и други популярни личности уважиха стилното модно събитие.

10 от най-популярните модни бранда, чиито магазини се намират в „Сердика Център”, представиха колекциите си за пролет-лято 2011. На ревюто бяха показани облекла и аксесоари от Volume 1/концептуален магазин – мода и нишова парфюмерия, представител на различни марки, сред които Diane Von Furstenberg/, Karen Millen, BCBG Maxazria, Peek & Cloppenburg /Boss Woman, Marccain/, The Circle /Kenzo и Pucci шалове и нишова парфюмерия/, Furla /чанти и аксесоари/, Longchamp /чанти и аксесоари/, Celyn b, Scandal /Guess by Marciano, Liujo/ и Badoo. Голяма част от марките се представят за първи път в България и могат да бъдат открити ексклузивно само в „Сердика Център”.

Космополитно модно приключение предложи на ВИП посетителите „Сердика център”. Концептуално ревюто беше решено като модна гара с препускащи цветни асансьори, от които излизат красиви модели в маркови тоалети. Едни от най-търсените у нас и в чужбина топ манекени представиха новите течения в модата, сред които  -  Екатерина Дюлгерова, Гергана Малкоданска, Глория, Стела Стойкова, Емилия Денкова,Петя Милушева и Мери Джак Бесие.

9 часовника, отмерващи времето във всички модни столици, бяха ситуирани на модния подиум-гара, а всяка отделна марка беше представяна от водещия Юлиян Константинов като виртуална модна спирка. Като истински моден корифей оперният певец се справи перфектно с модното предизвикателство. Управителят Ирена Тенева и организаторите от ART Ground Art&Events се бяха погрижи за флоралните декорации с натурални пролетни цветя, за веган  кетъринга с изцяло био-органично меню, за мелодичния саксофон, съчетан с хаус музика. Комбинацията от хаус, соул, аренби, дори и рок на моменти, представена от DJ Marten, беше изцяло в тренда на световните модни ревюта.

С растителен произход в съзвучие с Великденските пости беше подбран кетъринга на ревюто. Кокосови трюфели, оцветени в различни нюанси, вкусни плодови мусове, бананови палачинки с плодове и кокосова заливка, както и солени изкушения от моркови, тиквички, спанак, специален дресинг с хималайска сол и много други вкусотии впечатлиха гостите. За първи път у нас модно ревю поднася изцяло суров и здравословен кетъринг, който следва напълно зеления тренд, оформен на принципа на фууд дизайна.




ВИП модно ревю

ВИП модно ревю

ВИП модно ревю

ВИП модно ревю

ВИП модно ревю

ВИП модно ревю
Прочетено: 10600 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. университет HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Ботева Преминаването забранено! Коктейл Ремонт носачи Казанлък Pepi pepi Цвете Руски паметник, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development