Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Национализъм в квадрат в новия клип на Gangsta Gangsta PRODUCTION



Gangsta Gangsta Production
Ключови думи: Gangsta Gangsta Production
05 Април 2011, Вторник



ГЛУТНИЦА е озаглавено новото видео, излизащо под шапката на родния лейбъл на Gangsta Gangsta Production

Клипът представя една различна визия и позитивна гледна точка на младите за случващото се около нас и показва пресечните точки между суровата среда, която ни заобикаля и бъдещето, за което трябва да се борим. Продукцията, която може да бъде обявена за “национализъм” в музиката е анонс към мисленето на хората, които са песимисти. Провокацията към тях е поднесена под формата на реални примери от ежедневието на младите, с които изпълнителите от G.G.P. дават повод да се гледа по-оптимистично и да се работи за прогрес в собствената ни държава.

„Българите сме свикнали да се оплакваме от всичко и от всеки. С новата си продукция искаме да покажем, че ние трябва първо да се замислим за собствения си манталитет, да спрем да обвиняваме и да работим опитвайки се да гледаме по-оптимистично” – коментира Емил Костадинов, Изп. Директор на G.G.P.

Gangsta Gangsta PRODUCTION са включили в проекта младите си звезди от групата 5 KINGZ (Петимата Крале) - Pokera, Play Boya, Vess-oW, Ryan G & Otrovata, подпомогнати от легендата на лейбъла 45-ти Калибър. Авторските текстове и музика се вписват отлично към лентата, която е дело на бургаския режисьор Николай Николов. Визията на клипа подчертава обратната страна на лъскавия медал, а качеството на самия клип гони европейски стандарти, което вдига летвата за конкуренцията на G.G.P.
Клипът “ГЛУТНИЦА” ще бъде пуснат по всички родни музикални канали, като видеото е със заявка за ротация по MTV EUROPE, където ще представи България в европейските класации.
Видеото е поместено и в Интернет профила на Gangsta Gangsta PRODUCTION във Фейсбук на официалния адрес: www.facebook.com/ggp4life . От G.G.P. издават, че поради огромния предварителен интерес към продукцията на 5 KINGZ и чаровната изпълнителка Caramelle, съвсем скоро ще последва общ хит-сингъл.



Прочетено: 9368 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АХИЛОЙ Духовности Флора Бургас 2009 pepi Летния театър на Бургас дъга Бургас, ФЛОРА 2008 Морската градина в Бургас прозорци в хале Бургаският кей pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development