Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За астигматизма и успоредните отсечки



02 Април 2011, Събота



Очила се носят от късогледство, далекогледство, а някои по-интелигентни имат специални стъкла за астигматизъм...



При наличието на две къси 4-годишни отсечки, успоредни една на друга определена група, страдаща от астигматизъм ги вижда не успоредни, а леко сближащи се в горния край  ето така /  \. Друга група пък, имаща друг ъгъл на астигматизъм ги вижда раздалечаващи се пак там, т.е. ето така: \  /.

С цел запазване на успоредността на тези четиригодишни отсечки, на интелигентите им дават очила, и тогава животът става скучен, защото всички започват да виждат ето така: |  |. 

След като известно време  става скучно и интелигентните решават да легнат и да спят, защото от скука човек или прави секс, или заспива, а най-често прави и двете в различна последователност.

Ако обаче от ей така: \  / ти се наложи да гледаш ей така: | |, то значи реалното ти нормално състояние от ей така |  |, става ей така /  \. И обратно.

Преди да заспи, обществото сваля очилата, и от дълго стягане с ластика на горната или долната част с цел изправяне се наблюдва законът за запазване на енергията в действие. И ако си виждал ей така: \  /,  придобиваш илюзия, че виждаш вече ей така: /  \, а ако е си бил ей така /  \, почваш да гледаш така: \  /. 

И тогава започва да става ясно, че е все едно дали на Ваклин митингът е бил от 2700 или от 650 души, и че е все едно дали една баба е комунистическа баба – тя е свикнала като види кмет, било той и Митко от Герб, да го целува. ....

И това е положението. Не трябва да се оставя безконтролно развитие, поради вероятността рано или късно да се достигне критичната маса.

100 години самотек ....

Посветено на приятелите на Мечо Пух във Фейсбук :))



Прочетено: 23110 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
571
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Нощен Париж от Бутик Кокили за Строителите-супер НОВО!!! димитров ден Флора Бургас 2009 BSB Конкур глазами зрителя бургаска среща Ботева Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Слънчоглед Pepi Етнографски музей Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development