Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пловдив: Конкурс за бързо четене



книжарница, книги, Галерия, Пловдив
Ключови думи: книжарница, книги, Галерия, Пловдив
31 Март 2011, Четвъртък



Конкурс за бързо четене в Международния ден на детската книга организират в книжарницата на мол Галерия Пловдив

Малчугани ще рисуват керамични великденски яйца в 3-дневни арт ателиета

Състезание за най-бързо четене за малките ученици ще има в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив” на 2 април  - Международния ден на детската книга. Датата съвпада с рождения ден на датския писател Ханс Кристиан Андерсен, който е създал едни от най-великолепните приказки на всички времена. С този празник се дава старта на богатата културно-развлекателна програма, която организира през април екипът на мол „Галерия Пловдив” във връзка с 1 година от откриването на мегакомплекса.

В събота, от 12 часа, в книжарницата на 3-ия етаж /зад стената за катерене/ в мола децата ще могат да участват в различни викторини и игри със специални награди. На 2 април всички детски книжки ще бъдат с 10 процента отстъпка, обяви управителката на книжарницата Любов Василева.

С наближаването на Великден в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив” откриват безплатни тридневни арт ателиета за деца. На 6, 7 и 8 април, от 11 до 16 часа, подрастващите ще рисуват върху огромни керамични яйца под вещото ръководство на професионален художник от Дружеството на пловдивските художници. Прекрасните творения след това ще бъдат изложени в специална витрина. Да превърнем ваканционните дни на децата си в среща с изкуството, призовават от книжарница „Форум”.



Прочетено: 7428 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хубава вечер коте ГРОБИЩЕН ПАРК Забранено за нудисти Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Spirit of Burgas къщичка в градината витраж4 Бургас, Богориди Пролет на село аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development