Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новият треньор: На първо време най-важно е да се вдигне отборът



Ключови думи: Бургас, футбол
22 Март 2011, Вторник



Георги Василев сподели, че няма пълна представа на какво се дължи кризата в отбора

Новият старши треньор на „Черноморец - Бургас” Георги Василев сподели, че няма пълна представа на какво се дължи кризата в отбора, но е наясно, че основният проблем е психологически.

„Сътресенията от промените след напускането на Красимир Балъков, излизането от състава на важни футболисти, постоянните слухове и неяснотата са създали излишно напрежение и негативна атмосфера в съблекалнята и на терена. Отборът е изваден от душевно равновесие”, констатира Василев. Кратковременната му програма предвижда първо да стабилизира играта на отбора, да му даде повече оптимизъм и настроение, особено у играчите, ако са изпаднали във футболна депресия.

„Резултатите ще предопределят целите ни по-нататък. В движение ще стане ясно и дали целта за класиране в евротурнирите е осъществима. При това развитие на първенството купата се явява приоритет, но нещата не може да се разделят аристократично. Не можем да твърдим, че играем само за купата, а първенството сме го отписали. На първо време най-важно е да се вдигне отборът, а това минава през успех в следващия ни мач с „Черно море”, заяви наставникът.

От днес Георги Василев върна в отбора футболистите Йохен Зайц, Костадин Дяков, Цветомир Цонков и Енис Хайри, които бяха отстранени да тренират отделно.

Новият старши треньор ще търси други решения в средата на терена и в атаката, докато в дефанзивен план е доволен от това, с което разполага. Василев не предвижда привличане на нови попълнения. Евентуално може да бъде взет само португалецът Браганса, който е на проби. „Имаме футболисти, с които можем да решим проблемите си”, категоричен беше Василев.



Прочетено: 3476 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol централна градска тоалетна Sunrise отбор Конкурс прическа Бургас 2009 Казан за топло KST Bourgas 1975 Конструкция Международен Семинар на фризьорите София Пожарната в Бургас 9 мая 2015 года
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development