Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов капитани на отбори в Аз обичам България



22 Март 2011, Вторник



Петър Курумбашев и Цонко Цонев са сред първите участници в шоуто

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще бъдат капитаните в шоуто „Аз обичам България”,  което стартира в ефира на Нова ТВ този петък от 20.00 ч. Във всеки епизод на предаването те ще застават начело на различен отбор и ще се опитват да отговарят правилно на колкото се може повече въпроси, свързани с България.

Не за първи път двамата ще се появят в ефира на Нова ТВ. Андрей Слабаков участва като гост-звезда в третия сезон на ВИП Брадър, а Юлиан Константинов пя в благотворителното шоу Байландо заедно с Иглика Радилова. В „Аз обичам България” предизвикателствата пред тях ще са коренно различни.
Двамата се шегуват, че продуцентите са ги избрали заради това, че са с „руса коса и сини очи”. Истината е обаче, че си приличат и по още няколко неща – известни са, щастливо женени, ужасно много обичат децата си и не на последно място – високи са на ръст (Андрей Слабаков е висок 190 см., а Юлиан Константинов – 194 см.)

Очакват шоуто да бъде забавно, позитивно, приятно за гледане и познавателно както за зрителите, така и за самите участници. В характерния за него стил, Андрей Слабаков обещава да бъде строг, но справедлив към съотборниците си, а какво ще прави, ако не слушат – ще разберем със старта на предаването. Юлиан Константинов пък ще разчита, че отборът му носи в себе си състезателния дух и заедно ще се стремят към нищо друго, освен победата.

Всеки един от тях вече е изработил своята печеливша стратегия. Известният режисьор вярва, че вроденият му интелект и природна красота са качествата, които ще изведат отбора му до първото място, а на въпроса „Каква тактика ще приложите срещу своя опонент?”, отговаря „важното е да не ни карат да пеем”. От своя страна, големият оперен певец обещава да не бъде благосклонен към противника и споделя, че няма никакви притеснения относно предстоящата надпревара: „Мога да пея, да играя, да режисирам и дори съм с 4 см. по-висок”, хвърля ръкавицата световно признатият бас. 
„Всяко нещо тук е свързано с мен – това е моята родина и тя е част от моя живот” – така атрактивният режисьор обяснява обичта си към България. За Юлиан Константинов пък любовта към родината е нещо, което не зависи от нас – нещо, с което човек се ражда и трудно може да обясни.
Освен че ще бъдат капитани в „Аз обичам България”, в момента и двамата работят по много други проекти. Като защитник на българското кино, Андрей Слабаков е поел предизвикателството да представя филмите, произведени в България, в градовете, където няма кино салони. В близко бъдеще Юлиан Константинов също обещава да зарадва почитателите на оперното изкуство у нас с нещо ново.
В първия епизод на „Аз обичам България” един срещу друг ще се изправят Петър Курумбашев срещу Даниел Вълчев, Цонко Цонев срещу Крум Савов, а от страна на дамите – Мая Савова срещу Катето Евро. Евелина Павлова ще бъде водеща на предаването и ще има задачата да предизвиква участниците и да поддържа състезателния дух у отборите. Всеки епизод отборът - победител и неговата агитка ще печелят различни награди.




Аз обичам България

Аз обичам България

Аз обичам България
Прочетено: 4652 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Флора Бургас 2009 Кръст за Бургас Предлагаме инкубатори за люпене на яйца До другото лято Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 улична картина Пристанище Приморско Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development