Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Засадиха 100 дръвчета в Славейков



сдружение Слънце и деца
Ключови думи: Бургас, първа пролет, засадени дръвчета, Зелена земя
21 Март 2011, Понеделник



През първия ден на астрономическата пролет избраха от сдружение Слънце и деца, за да засадят в парк Славейков 100 фиданки.

Инициативата се нарича „Зелена земя”  и е  подкрепена от Община Бургас. На събитието присъстваха г-н Иван Вълков депутат от ПГ на ГЕРБ, г-жа Диана Йорданова –председател на групата на общинските съветници на ГЕРБ, г-н Бойчо Георгиев- директор на РИОКОЗ, г-н Диян Димов- изпълнителен директор на Пристанище Бургас,  представители на фирма „Севан” и  неправителствени организации в град Бургас.
 В засаждането се включиха и ученици от бургаските училища „Константин Петканов”, „Антон Страшимиров” и „Михаил Лъкатник”.
Гостите  на събитието сгряха с песни и танци децата от от Вокална група „Деца на морето” с художествен ръководител Женя Лалчева и Детски танцов ансамбъл”Венче”, с ръководител Димитър Гинов.
Предметът на дейност на Сдружение «Слънце и деца»  e свързан с откриване и подпомагане на младите хора да развиват своите дарби и заложби в областта на науката, изкуството и културата, като им дава шанс да ги споделят със света.
Инициативата „Зелена Земя” е част от мащабен проект, свързан с екологията. Да посадим дърво, но и да не забравяме, че дърветата са като децата, за да растат здрави и да дадат плод, трябват грижи.


Прочетено: 5860 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Az sym ot Burgas Бургаският кей Лятото след кафето Бургас, ФЛОРА 2009 Pepi созопол Алекс Spirit of Burgas Пожарната в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development