Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГОДИШЕН БАЛ НА ОТЛИЧНИЦИ-ДИПЛОМАНТИ



Националната Модна Академия
Ключови думи: Националната Модна Академия
21 Март 2011, Понеделник



Дипломира втори випуск и сформира АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ с 4 МОДНИ ДЕПАРТАМЕНТА

ЛЕТНИ МОДНИ ЛАГЕРИ започват за първи път у нас

В еднодневна изложба в Центъра за съвременно изкуство в Пловдив Националната Модна Академия на Република България представи портфолиата на новите пет имена в българския модния дизайн, които дипломира успешно през изминалата седмица за втори път в Пловдив.

Дипломните работи на пловдивчанките Христина СТОИЛОВА и Марияна НИКОЛОВА, на Атике МЕХМЕД от Доспад, Таня СИМЕОНОВА от Хасково и Павлина СТАНЕВА от Смолян, показаха успешно придобития моден почерк по време на обучението по моден дизайн с практическа насоченост и знания за последващо развитие, дадени от преподавателката Ирина АРЛАШКА. Началото на творческия път на петте абсолвента бе тържествено отбелязано със семпъл коктейл и съпътствано с връчване на дипломи, сертификати за овладени умения и международни препоръки за последваща реализация.

Специализираната Програма за професионално обучение и развитие в дванадесет модни специалности стартира поетапно през лятото на миналата година с прилагане на френски стандарт на обучение и практика по «Моден дизайн» в Пловдив и Варна и «Модна фотография» в София. Предстоящото дипломиране през следващия месец на 1-ви варненски випуск Модни Дизайнери, заедно с 1-вите пет дипломанти - Модни Фотографи в София, гарантират успеха на започващата Софийска Школа по Моден дизайн от тази седмица. Те са гарант за успех и на актуалната специалност по „Модна Стилистика” и необходимата за развитието на родната модна индустрия Школа по „Моделиране и Конструиране”, които са в етап на формиране на групи от 3 до 10 участника за начало.

Нарастващият интерес към модни специализации у нас наложи отделянето на МОДЕН Департамент за посочените по-горе специалности с цел по-бързо обучение и развитие на дипломантите след завършване. Заедно с пролетно-летните и летни интензивни сесии, за първи път у нас започна сформирането на творчески групи за ЛЕТНИ МОДНИ ЛАГЕРИ с 20-дневно обучение и откъсване от постоянната среда в планинските ни курорти през периода юли-август.

Програмата за професионално обучение и развитие е насочена към най-широк кръг от хора и специалисти, преследващи нови кариери, за тези, които искат да започнат свой бизнес, към желаещите личностно развитие и всички, които се интересуват от мода на всички възрасти без ограничение за степен на образование. Информация за Академията, програми, специалности и записване за текущи и предстоящи сесии, концентрирани в София, Пловдив и Варна, както и за международни специализации и инициативи на дипломантите може да откриете постоянно на интернет страницата на организацията http://www.camaramoda.bg/ или директно за самите школи на следния линк: http://bit.ly/codUQs

Като етап от развитието вече е съставен АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ от първите 5 международно доказани преподаватели-практици, умело изграждан и ръководен от Президента на Националната Модна Академия на Република България Г-жа Галияна АРСОВА. Формира се също МЕДИЕН ДЕПАРТАМЕНТ за фотографската специалност и привлекателната „Модна Журналистика” и „Моден ПР”.

Специализациите по „Грим”,  „Прически” и „Професионален Модел и Фотомодел” са обединени в СЦЕНИЧЕН ДЕПАРТАМЕНТ, а в БИЗНЕС ДЕПАРТАМЕНТ са включени Школите по „Моден Мениджмънт”, „Моден Маркетинг” и „Модно Продуциране”.

Националната Модна Академия на Република България, която е част от структурата на Националната камара за мода, ще продължи да изненадва българската общественост с нови инициативи, предвид позициите си на представител на интересите на Европейската Комисия и институции за мода и моден дизайн. Сред тях е и традиционен ГОДИШЕН БАЛ измежду всички отличници-дипломанти в присъствието на Национален и Европейски елит в края на годината, за който вече започна подготовката с френски и шведски партньори!



Прочетено: 4908 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Графила 2009, Бургас университет Pepi Декоративната кула до хотел Известен Созополски профил МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. европейка Мандарин Пристанище Приморско Черноморец Бургас Български секс магазин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development