Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец Поморие - Хубчев ще разчита на халфове



04 Март 2011, Петък



Старши треньорът на Черноморец-Поморие Петър Хубчев ще разчита на офанзивни халфове да компенсират затруднения му избор в атака.

Старши треньорът на „Черноморец-Поморие” Петър Хубчев ще разчита на офанзивни халфове да компенсират затруднения му избор в атака. Отборът остана само с един типичен нападател в лицето на Васил Калоянов, след като в последната контрола с „Добруджа” Андрей Атанасов се контузи и се наложи да бъде гипсиран.
Поморийските „акули” приемат „Светкавица” на 5 март /събота/ от 15.00 часа в 18-ия кръг от първенството на Източна „Б” група. Това ще бъде официален дебют и на двата отбора за годината, след като двубоите им от 17-ия кръг в края на миналата седмица бяха отложени заради лоши терени след падналия сняг.
Освен Атанасов и оперирания от кръстни връзки Христо Лемперов, Хубчев няма да може да ползва в събота и десния защитник Мирослав Коев, който е възстановен от разтежение на бедрения мускул, но няма да се рискува с включването му в игра. При дефицита на достатъчно изпълнители на върха на атаката, наставникът на поморийци е принуден да заложи на тактика с по-чести включвания напред на хора от полузащитата, сред които не липсват реализатори.


Прочетено: 4506 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Лалета до паркинга на xx Водна топка Роза Фонтанът на площад флора 2008 Четвърти рожден ден singing in the rain :))) РК Финансова помощ за бедните
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development