Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Футбол
картите са за пролетния полусезон

Черноморец Бургас - платен достъп до мачовете на клубния стадион Лазур



Ключови думи:
16 Януари 2011, Неделя



ПСФК Черноморец - Бургас ще въведе платен достъп до мачовете на клубния стадион Лазур от пролетния полусезон на 2011 година

ПСФК ”Черноморец - Бургас” ще въведе платен достъп до мачовете на клубния стадион “Лазур” от пролетния полусезон на 2011 година.
Вие ще можете да станете свидетели на вълнуващите спортни спектакли на стадиона, ако закупите сезонна абонаментна карта.
ПСФК ”Черноморец - Бургас” ще пусне в продажба абонаментни карти за сезон 2011/2012, които ще важат за пролетния полусезон на първенството 2010 - 2011 година, както и за срещите от турнира за Купата на Република България, като бонус за притежателите им. Освен достъп до футболните срещи на стадиона, различните видове карти Ви предлагат и редица предимства като например:
- Запазено място по Ваш избор, включително във VIP ложите;
- Място в бизнес залите с включен кетъринг;
- Ваучери за фен магазина или подаръци;
- Запазено място на паркинга, /ако закупите Златна карта/;
- Удобства, лукс и престиж;
Закупуването на абонаментна карта Ви дава възможност да се почувствате специални на място, където можете да усетите еуфорията преди, по време и след футболните срещи.
Пълна информация за абонаментните карти и начините за закупуването им можете да получите на сайта на клуба – http://www.chernomoretz.bg/, във фен магазина на стадион “Лазур”  и на телефон 0889669068.
Ето и повече за видовете карти, които Ви предлагаме:
Златна VIP карта: струва 1800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, седящо място в бизнес залите с включен кетъринг, ваучер за фен магазина на стойност 50 лв. и запазено място на паркинга. Първите закупили златна VIP карта ще получат право да паркират в рамките на стадиона.
Сребърна VIP карта: струва 1500 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, достъп до бизнес залите с включен кетъринг и ваучер за фен магазина на стойност 30 лв.
Бронзова VIP карта: струва 1000 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, ваучер за фен магазина на стойност 15 лв. и подарък топка.
Синя VIP карта: струва 300 лв. и осигурява запазено място в блокове 1, 2, 7 и 8 на Сектор А. На закупилите Синя карта ще се предлага безплатно клубно шалче.
Клубна карта за сектор В: струва 90 лв. и осигурява покрито запазено място в сектор В. С клубната карта от 90 лв. ще се предлага безплатна клубна шапка. 
За членове на фенклуба, които традиционно заемат места в блока на агитката от този сектор, картата се предлага на цена 80 лв. с клубна шапка.
Клубна карта за сектори Б и Г: струва 80 лв. и осигурява запазено място в сектори Б и Г и подарък календар – по избор.
На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители карти на стойност 30 лв. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.
За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък – маркова козметика.
 Искрено ще се радваме да се присъедините към  новата вълна във футбола ни и да бъдете наши гости на всеки футболен мач на стадион „Лазур”.


Прочетено: 3100 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен в Париж от Бутик Конкур глазами зрителя Черноморец-Поморие Кръст за Бургас Глухарчета Странджа, старите дървета Spirit of Burgas хотел приморец Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development