Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Борисов и Цветанов пристигат за евроофиса в Бургас



Ключови думи:
01 Септември 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Николов, който сега заслужено е кандидат за кмет, изведе ГЕРБ като първа политическа сила в общината след успешната еврокампания на Румяна Желева

Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на партията Цветан Цветанов пристигат в Бургас за откриването на офиса на депутата от европейския парламент Румяна Желева. С областният координатор Димитър Николов те ще прережат лентата на 7 септември, петък в 18 часа. Офисът е на ул. "Съединение" 5, на 2 етаж в сградата на "Елена-център" (до Славейковото пазарче). Разходите  по него са изцяло за сметка на европарламента.
След това на среща в хотел "България" ще бъдат обсъдени възможностите за субсидии от еврофондовете, както и перспективите  за младите хора в Бургас.
В новия офис гражданите ще могат да задават всякакви въпроси, свързани с работата на Европейския парламент. Консултантът по развитие и регионална политика на ЕС Бенямин Оперман също ще бъде чaст от екипа на Желева.
"Замислихме го като консултативен център, специалистите в него ще разясняват тънкостите в законодателството за това как всеки гражданин може да изработи проект, за който да получи пари от ЕС", заяви Димитър Николов. Той добави, че това е поредната стъпка към една от целите му - по-широката обществена информираност.     


Прочетено: 1799 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Приятелки в три цвята Мебелна Фабрика ДИЕЗ търговски център Извор на Марина река Фрагмент от сграда в Бургас Мебелна Фабрика ДИЕЗ самолет попътна 6 Първа копка витраж2
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development