Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Евгения Попеску в световната организация на жените-лидери



Ключови думи:
28 Август 2007, Вторник


Автор: Йорданка Ингилизова
Източник: вестник Фактор

Преди церемонията в курорта Сън Сити бизнесдамата ще прекоси Южноафриканската република в пътуващия петзвезден хотел Blue train

Евгения Попеску - общински съветник и почетен консул на Румъния, е единствената българка и една от деветте жени в света, които след броени дни ще бъдат зачислени в престижната компания на водещите жени-предприемачи Leading Women Entrepreneurs. Бляскавата галацеремония, 11-а поред в историята на организацията, ще се състои в началото на септември в курорта Сън Сити в Южноафринската република и ще бъде предавана по телевизията в целия континент.
Стартът на голямото събитие ще бъде даден с изискана вечер в една от перлите на далечния южен бряг, лично кметът на Кейптаун ще приветства жените-лидерки в света. В едноседмичния воаяж из страната, са предвидени посещения в Двореца на изгубения град, в редица архитектурни шедьоври в Кейптаун, разходка по хълмовете на Дърбанвил, известен с класното си вино. Сред емоционалните обиколки влизат още посещение в парламента на ЮАР, както и разходка до затвора на остров Робен, където преди време борецът за свобода Нелсън Мандела излежава присъда 18 г. За да е още по-силно изживяването там, бивши затворници ще придружават елитните дами.
По програма е предвидена и дискусия за обмяна на бизнесидеи и варианти за партньорство между жените-участнички във форума.
Събитието ще финализира с подобаваща тържественост в Йоханесбург, където президентът на ЮАР Тхабо Мбеки и съпругата му Занеле ще дадат обяд в къщата за гости към президентството.
От строго вечерно облекло до удобни спортни обувки трябва да сложи в куфара Евгения Попеску. В програмата са указани даже случаите, когато са нужни очила или шапки.
Преди старта на форума на 8 септември Евгения Попеску, придружавана от снаха си Камелия, ще бъде сред малцината дами, които ще прекосят Южноафриканската република на суперлуксозния влак Blue train. Създаден през далечната 1923 г., този великолепен подвижен петзвезден хотел е приютявал крале и президенти, неговото име е знак за стил, блясък, перфектно обслужване. Ароматна африканска кухня, коняк и кубински цигари има в менюто на влаковия ресторант. Тридневното пътешествие ще бъде разнообразено с разходка сред природата, за която са осигурени два джипа и зоркото наблюдение на тракери - тамошната въоръжена охрана.
Поканата към Евгения Попеску е отправена от Джорджиана Погонару, която е член на Борда на директорите на Leading Women Entrepreneurs.
В организацията, чието мото е "Да направим света по-различен",  членуват над 300 успели жени от 57 държави.


Прочетено: 3803 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Люцерна Созопол Етнографски музей Бургас wellcome to bourgas Странджа Гората За Майсторите!!!!!!! Китен нощувки и квартири на ниски цени Декабрь 2017 года Пристанище Приморско Поглед от дрон Welcome Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development