Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Звезден екип работи за албума на Невена



Ключови думи:
05 Юли 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Дебютът на първия бг Мюзик Айдъл ще бъде готов есента

След победата на големия финал в ТВ шоуто и пътуването до Лондон, Невена Цонева е готова да влезе в студио. Звукозаписната компания Вирджиния Рекърдс, лицензиант на Universal Music Group за България, е подбрала звезден екип професионалисти, който да работи по създаването на дебютния албум на Невена.

Музикален супервайзър на албума ще бъде 2AM Studio в лицето на Мирослав Гечев и Дарина Орешкова. Дара е мениджър на 2AM Studio и продуцент с 12-годишен опит в музикалния бизнес, а 22 годишният композитор Миро Гечев е отговорен за някои от най-големите хитове на нашия музикален пазар през последните години. Миро стои зад албума на Руши Виденлиев „Независим" и е работил за още цял куп имена от артистичния авангард като Светла Иванова, Мариана Попова, Ирина Флорин, Петя Павлова, Нети, Галя и “Сатен”, Лилана и Крум.

Разбира се, Миро е автор и на безспорния хит на лято 2006 - „Make Me High" на Star Tattooed feat. AVA. Парчето, което току-що взе наградата за зрителски хит на годишните награди на телевизия ММ, гордо стои в каталога на Universal Music France. Песента достигна позиция номер 31 в класацията Top 100 за сингли на Франция и е включена в компилации като Techno 2006/2007, Starfloor, Dance 2007, Techno.com, Fun Dance , I Love My Dance Floor, +de Hits de 2007, Simply The Best Vol. „Make Me High" влезе в ефира на радиостанции като FG Radio France, Fun Radio France, NRJ France & BG,Contact FM- France, Evropa Plus, Russia плюс всички бг медии: Fresh-Bulgaria, City-Bulgaria, Vitosha-Bulgaria, BG Radio, MCM, M6, NRJ12, MAD TV BG & Greece, MMTV, The Voice Bulgaria и още много.

За старта на Невена Миро и Дара ще се погрижат със селекция на репертоара, помощ при аранжиментите, контрол на звукозаписния процес и цялостна концепция за крайния резултат. Идеята е да се получи модерен микс от поп, аренби и щипка соул. Творческият тандем ще съветва и кои песни да бъдат избрани за сингли.

Репертоарът за албума вече е подбран от музикалните фондове на някои от най-големите банки за композиции и аранжименти в света (Universal Music Publishing и EMI Music Publishing). Композициите са дело на чужди автори. Предвижда се в албума да влязат десет трака на български език плюс още два на английски. Избрано е и парче, което Невена ще изпълни в дует със своя чаровен подгласник от шоуто Теодор Койчинов.

Текстовете на песните в албума на Невена са поверени на Ваня Щерева и Руши Виденлиев.

За стайлинга на младия идол се гр

ижат спецовете от Next Connection, а виртуозните фризьори на Арлет гарантират за вълнуващите прически на Невена.

20-годишната певица ще записва в “Горан Йекнич Студио”. Горан е композитор и акордеонист, бивш солист на орекестъра на Сръбското радио и телевизия. В новото му едноименно студио тук, в България, вече са записвали много български имена, както и големи световни звезди, в това число Ал Бано, Алек Константинос (продуцент на Демис Русос, Тина Търнър и Стиви Уондър), Конрад Поуп (оркестратор на феноменалния филмов композитор Джон Уилямс, който има в портфолиото си музиката за култови заглавия като Междузвездни войни, Хари Потър, Маската на Зоро, Матрицата). Съвсем скоро тук ще записва и новата голяма надежда на италианската сцена Джани Фиорели. Всички те избират “Горан Йекнич Студио” заради това, че то е оборудвано със супермодерна техника, отговаряща на всички световни стандарти.

Невена ще работи цяло лято, за да извади перфектния звук и емоция от материала. „Много искам да направя страхотен албум!", заявява певицата. „Ще вложа цялото си сърце и глас в песните. Искам да оставя публиката без дъх," категорична е още Невена.

И, голямата изненада: оказа се, че още една от мечтите на Невена се е сбъднала. Както победителката в Мюзик Айдъл си пожела в деня на големия финал, вече е реалност и нейният първи звезден дует. Песента се казва „Жестока" и в нея Невена извисява глас заедно със Слави Трифонов!!! Клипът (с режисьор Магърдич Халваджиян) вече се завъртя по bTV, а специалната премиера на парчето (по текст на Ивайло Вълчев) бе в Шоуто на Слави тази седмица.


Прочетено: 2735 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа пролет наближава, кокичета в двора Welcome Пътна помощ - ADAC GRAPHILLA 2009, Бургас Тавия pepi Странджански извор Рибарското селище привечер На Вая  Eroapteka честит рожден ден Изгрев
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development